Nekoliko recepata za omiljeni zimski napitak - topla čokolada

Razmišljate kako da uljepšate hladno zimsko veče? Naš prijedlog je mirišljava, vruća čokolada koja će vas ugrijati i oraspoložiti.
Nekoliko recepata za omiljeni zimski napitak - topla čokoladaTopla čokolada je slatki grijeh koji sebi možemo da dopustimo tokom ovih hladnih dana.  Za zimsko veče udvoje koje ćete dugo pamtiti ili za druženje s prijateljima predlažemo vam ukusnu toplu čokoladu koja će, uz dodatak različitih aroma, dobiti preukusan napitak.
Otkrivamo vam pregršt novih ukusa tople čokolade koje morate probati ove zime...

Topla čokolada sa mentom

Pomiješajte čokoladne bombone sa toplim mlijekom, napravite od njih toplu čokoladu, a onda dodajte malo mente. Vjerujte nam na riječ, užitak će biti potpun!

Topla čokolada sa karamelom

Umjesto klasične tople čokolade sa šlagom, probajte novu varijantu tako što ćete preko šlaga dodati karamelu.

Topla čokolada sa puterom od kikirikija

Sve što vam je potrebno da biste napravili ovaj preukusan napitak je blender, mnogo tople čokolade i puter od kikirikija u mjeri koja vam je zadovoljavajuća.

Čai topla čokolada

Napravite okrepljujući napitak za ovu zimu tako što ćete spojiti dvije poslastice – čai i toplu čokoladu.

Meksička topla čokolada

U toplu čokoladu dodajte malo čili papričice i dobićete pravu meksičku toplu čokoladu.

Čizkejk topla čokolada

Čizkejk topla čokolada je najbolji dokaz da bijela čokolada ne mora da bude dosadan izbor za toplu čokoladu, te da može biti itekako ukusna, naročito ako ima ukus kao čizkejk.

Topla čokolada sa crnim vinom

Nikada niste čuli za ovu kombinaciju? Vjerujte nam na riječ, ona može biti itekako ukusna, a uz to predstavlja odličnu zamjenu za vaš omiljeni napitak iz djetinjstva.


Izvor: zenasamja.me

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...