Muškarci prave razliku: Ovo odvaja vođenje ljubavi od običnog seksa!Muškarac koji vas istinski voli i koji ne može da zamisli život bez vas uvek će u vašem prisustvu, ali i u seksu, biti potpuno opušten i spontan - baš zato što mu se provođenje vremena sa vama čini kao najprirodnija stvar na svetu
Muškarci neke žene gledaju samo kao na "igračku" za seks, dok se prema drugima ophode sa mnogo više poštovanja.

Oni i te kako poznaju razliku imeđu vođenja ljubavi i običnog seksa, jer njihovo ponašanje u krevetu zavisi od emocija koje gaje ili ne gaje prema ženi.
Ove 4 stvari otkrivaju da prema vama oseća mnogo više od fizičke privlačnosti!
1. Opuštenost
Možda nije u svakom trenutku savršen, ali njegovo nesavršenstvo ga čini savršenim partnerom za duge staze. Muškarac koji vas istinski voli i koji ne može da zamisli život bez vas, uvek će u vašem prisustvu, ali i u seksu, biti potpuno opušten i spontan. Baš zato što mu se provođenje vremena sa vama čini kao najprirodnija stvar na svetu.

2. Dugotrajni, senzualni poljupci
Muškarci najčešće nisu baš previše za poljupce, osim ukoliko su zaljubljeni, jer ih smatraju izuzetno intimnim činom. Ako vas ljubi nežno i strastveno po celom telu i licu i radi to često, time vam na svoj način pokazuje koliko mu se sviđate i da je potpuno lud za vama.
3. Osluškivanje vaših želja
Muškarac koji vas iskreno voli trudiće se da vas zadovolji najbolje što može. On će pomno osluškivati šta vam tačno odgovara, šta vam je u seksu i vezi bitno i tokom vođenja ljubavi nastojaće da razvije mnogo veću intimnostod one koju pruža sam seksualni odnos. On će jednako uživati u trenucima koji prethode seksu, u samom seksu, ali i u trenucima nakon njega.
4. Posvećenost odnosu
Seks je, naravno, jako važan deo svake veze, ali muškarac koji vas iskreno voli pozabaviće se celim ritualom oko seksa. On će ustrajati na predigri, maženju i potrudiće se da pre samog čina i vi budete jednako uzbuđeni poput njega. Stavljanje vašeg zadovoljstva na prvo mesto najbolji je pokazatelj njegove ljubavi. Kako u seksu, tako i u ostatku veze.

Izvor: stil.kurir.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...