Prirodna maska za ponovni rast kose

Osim što je djelotvorna kod suhe i oštećene kose, izuzetno je učinkovita i za ponovni rast kose, a takođe je i održava hidratiziranom. Ova maska reguliše prekomjerno mašćenje kose i čini je mekšom.

Žumanjak obogaćuje kosu kalcijem i proteinima koji daju osjećaj meke kose i daju joj sjaj. Med je vrlo koristan za rast kose, jer ima veliku količinu hranjivih tvari i vitamina E, K, C, B1, B2, i B6, a banane su pomoć u borbi protiv ispucalih dijelova. Jaja, banana, med i pivo su jako korisni za zdravlje vaše kose.

Med i pivo su vrlo korisni za ponovni rast kose. Med ima veliku količinu hranjivih tvari i vitamina E, K, C, B1, B2 i B6. Tamno pivo sadrži šećer, hmelj, kvasac i vitamine B-grupe u velikim količinama, mikronutrijenata kao što su željezo, kalij, magnezij, fosfor, bakar, koji su izvanredni za jačanje i rast kose.

Sastojci:

1 banana
1 jaje (samo žumanjak)
1 žlica meda
1 čaša tamnog piva

Priprema:


Stavite sve sastojke u blenderu i napraviti masku. Nanesite je na kosu, omotajte i držite 1-2 sata. Nakon toga operite kosu kao i obično. Preporučuje se da se ova maska ​​za rast kose treba primijeniti jednom tjedno.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...