Pića koja su pomoćza vitak struk

Postoje ljetna pića koja možete piti bez grižnje savjesti, a čak i pomažu vašoj liniji.

1. Voda s okusom

Voda je najbolji odabir, ali ako ne možete piti dovoljno obične vode, odaberite vodu sa citrusnim okusom. Ali ipak, čitajte etikete i birajte niskokaloričnu vodu, a ne onu koja je zaslađena. Najbolje bi bilo da sami u vodu iscijedite malo limuna, bez zaslađivanja.

2. Smuti od lubenice ili dinje

Sve dok ne dodajete šećer, ovaj ukusni napitak možete piti bez brige o količini. Ne samo da će vas hidratizirati, nego je i pun nutrijenata, a sadrži tvari koje pomažu u borbi protiv masnih naslaga. Dinja i lubenica osim što pomažu utažiti žeđ i smanjiti struk, pomaže i vašem organizmu u zaštiti od sunca. Priprema je vrlo jednostavna. Narežite jestivi dio lubenice i dinje, stavite u sokovnik ili blender.

3. Svježi sok od grejpa


Sok od grejpa pomoći će vašoj liniji, ali samo ako sami cijedite sok, razrijedite s vodom i tako pijete bez dodatka šećera.

4. Hladni zeleni čaj

Zeleni čaj pospješuje metabolizam i smanjuje masne naslage. Redovna konzumacija zelenog čaja može pomoći da izgubite masne naslage na trbuhu, ali naravno pod uvjetom da ne dodajete šećer.

5. Ledeni čaj od mente


Nadutost i loša probava osim masnih naslaga često su uzrok velikog trbuha. Metvica (menta) je poznati lijek protiv nadutosti, te će pomoći u kratkom roku značajno smanjiti opseg trbuha. Za bolji okus dodajte malo limuna i ne dodajite šećer, jer šećer uzrokuje nadutost, pa u tom slučaju čaj neće imati nikakvog efekta.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...