Zašto žene padaju na loše momke?

Iako nema žene koja ne želi da je muškarac tretira s poštovanjem i ljubaznošću, nekako nam se svima dogodi da nam se pod kožu uvuče drski frajer koji iskače iz okvira dobrog ponašanja.
Frajeri koji šalju dvosmislene poruke, muškarci koji nas nerijetko ostave da čekamo, skloni flertu, zbog kojih se često pitamo da li nas vole ili se samo poigravaju nama. Vjerojatno svi pred očima imamo sliku bar jednog takvog muškarca koji nas je u određenoj fazi zaludio.
Predstavljamo vam tri glavna razloga zašto padamo na zločeste dečke.

Čista karizma

“Loš momak” će uvijek znati što da kaže i tako vam se uvuče pod kožu. Drski pogled zavodnika, uz odličnu tehniku zavođenja je njegovo moćno oružje koje za tren može pokori. Bilo da dijeli komplimente ili koristi izazivački, pomalo drski način komunikacije, uvijek ćete htjeti da ga još jednom vidjeti.

Njegova nedostupnost

Zločesti frajeri uvijek moraju biti pomalo neuhvatljivi. Iako mnoge žene žele organizirani raspored i neku konstantu u viđanju, upravo neuhvatljivost čini da ovakve muškarace želimo opet sretnemo i osvojimo ih. Njegova zauzetost poslom ili prijateljima može nam ići na živce, ali upravo nas ta nedokučivosti i privlači.

Čist izazov

Zločesti frajeri neće skakati na svaku našu molbu. Što se njih tiče, nismo uvijek u pravu. Oni uzvraćaju udarac kada im kontriramo i izazivaju emociju i strast. Oni ne stavljaju tako lako svoje potrebe na drugo mjesto, a sve kako bi ugodili nama.

Journal De Luxe