Tinktura života - Ovaj pripravak će vam promijeniti kvalitetu života

Nebrojene su koristi ovog eliksira i kreću se od pozitivnog utjecaja na jetra, pamćenje, reguliranje masnoća, eliminaciju parazita u probavi i crijevima pa sve do jakog antikancerogenog djelovanja.




Posebno ističemo da je korištenje ovog prirodnog lijeka dobro kod prevencije infarkta i moždanog udara kako kod osoba koje su ih preživjele tako i kod onih koji ih nastoje prevenirati.

Ovaj pripravak možemo nazvati tinkturom života zbog toga što ima blagotvorne učinke na najvitalnije sustave čovjeka i to prije svega na krvotok, prevenciju moždanog i srčanog udara, povišene masnoće i začepljenje krvnih žila, a posebno je  važan u prevenciji raka.

Recept za ovu tinkturu pronađen je kada je UNESCO-va ekspedicija 1971. godine pronašla zapis o pripravku od bijelog luka u kombinaciji sa jakom alkoholnom bazom u ruševinama drevnog tibetanskog manastira. Recept je sada nadopunjen s još jednom jakom antikancerogenom biljkom, ljutom papričicom.

Kombinacija ove dvije biljke daje nam zaista jak prirodni lijek, a redovnom upotrebom vratit ćete izgubljenu energiju kroz poboljšanu cirkulaciju i čišćenje krvožilnog sustava.

Potrebni sastojci su: Bijeli luk 300 grama, ljute papričice 3-4 komada, medicinski alkohol ili čista votka 3 dcl.

Priprema lijeka: Za početak, ako je moguće, pokušajte pronaći domaći luk, a ne kineski koji je preplavio tržište. Ogulite luk i zgnječite ga tako da dobijete kašastu masu, možete se poslužiti i drvenim batom. Papričice isijecite na što sitnije komadiće i također ih na isti način zgnječite. Pomiješajte ove dvije namirnice u staklenku i prelijte alkoholom ili votkom. Potom staklenku zatvorite i pohranite je na hladno i tamno mjesto daleko od sunca. Pripravak mora odstajati bar dva tjedna, a svaki dan smjesu promiješajte. Nakon dva tjedna pripravak procijedite.

Konzumiranje lijeka: Tako dobiveni sok prebacite u tamnu bocu koja ima kapaljku (napomena - tinktura nije kvarljiva). Koristite ovu tinkturu svaki dan u malim dozama kako je navedeno u tablici.

Tinkturu pijte tijekom ili nakon jela razmućenu u malo mlijeka ili jogurta, a konzumirajte je dok se bočica ne potroši. Napomena: pauza do sljedeće upotrebe je minimalno dvije godine.

Oprez: Bijeli luk može utjecati na krvni tlak, ako imati niski tlak, obratite pažnju prilikom konzumiranja, pa regulirajte unos kapi.

Tablica za doziranje:

Journal De Luxe