Zarin Sunlight Bouquet je hit ljeta

  

zara_parfem_ljepota_magazin_miris_ljeto

Nije tajna da se danas dobri parfemi mogu pronaći i u ponudi mnogih high street brendova, a među najpopularnijima su Zarini parfemi. Ovaj španjolski brend već godinama vješto kopira skupocjene mirise pa Zarini parfemi danas imaju prilično velik broj obožavatelja.

 

Parfemi iz Zare mirišu odlično i sadrže note slične onima koje se nalaze u nekim puno luksuznijim mirisima, no cjenovno su povoljniji. Mnogi Zarini parfemi prozvani su 'duplićima' nekih znatno skupljih parfema pa su radi toga postali vrlo popularni. Među najpoznatijima svakako je Zarin Red Temptation, parfem za koji mnogi kažu da mirisom jako podsjeća na legendarni Rouge Baccarat 540 brenda Maison Francis Kurkdjian.

 

Osim što ne koštaju puno, Zara parfemi sadrže ugodne mirisne note i prilično su dugotrajni te predstavljaju sasvim dobru vrijednost za novac. Svake sezone Zara svoju kolekciju parfema obogaćuje nekim novim mirisima, a posljednji u nizu je miris naziva Sunlight Bouquet. Oni koji su isprobali novi Zarin parfem već ga nazivaju mirisom ljeta. Riječ je o neodoljivom cvjetnom mirisu koji je idealan upravo za ljetne mjesece.

 

Mirisne note koje Sunlight Bouquet sadrži

U gornjim notama spajaju se živahne citrusne note i pikantni dašak ekstrakta ružičastog papra, dok očaravajuća slatkoća bellinija s breskvama unosi dašak razigrane senzualnosti. Kako se miris rastvara, nježni cvjetni šapat ružičaste ruže isprepliće se sa zemljanom elegancijom maslaca perunike, dok bambus i rabarbara unose dašak čiste svježine. Putovanje poprima zavodljiv karakter zahvaljujući morskim notama isprepletenima s neodoljivim ružičastim šećerom. Frakcija patchoulija daje egzotičnu dubinu s opojnim zagrljajem absoluta zrna tonke i kremastim bogatstvom kreme od vanilije, navode na Zara stranici.

 

Kreator parfema, francuski parfumer Jérôme Epinette, otkrio je kako je ovaj parfem osmišljen s predanošću i odvažnošću, a sam miris opisao je kao simfoniju bogatih i nesputanih nota, stvorenu da nas očara.

 

Kako se čini, riječ je o izuzetno zanimljivom i senzualnom parfemu za ljetne dane. Sunlight Bouqet parfem dostupan je za kupnju putem Zarinog online shopa, a cijena mu je 20 eura.

(zena)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...