Prve fotografije Renée Zellweger i Hugha Granta u novom nastavku 'Bridget Jones'

 

Bridget-Jones_film_srija_zabava_renee-zellweger_hugh-grant_journal_lifestyle

Internetom kruže prve fotografije sa seta dugoočekivanog četvrtog nastavka popularnog serijala, "Bridget Jones: Mad About The Boy", koje su podijeljene na fan stranici na Instagramu.

 

Na ovim ekskluzivnim fotografijama možemo vidjeti poznate glumce u svojim ikoničnim ulogama- Hugh Granta kao Daniela Cleavera i Renée Zellweger kao neodoljivu Bridget Jones.

 

Renée Zellweger nosi zelenu haljinu sa džemperom, dok Hugh Grant izgleda besprijekorno u plavom odijelu. U jednoj od fotografija, njih dvoje dijele srdačan zagrljaj, dok na drugoj izmjenjuju poljubac, prikazujući svoju nevjerovatnu hemiju na ekranu. Također, možemo vidjeti njihove veselje interakcije s djecom na setu, što samo pojačava iščekivanje za novim filmom.

"Mad About The Boy" je četvrti nastavak u obožavanoj seriji filmova o Bridget Jones. Prvi film, "Dnevnik Bridget Jones", osvojio je publiku 2001. godine, dok su se nastavci "Bridget Jones: Na rubu pameti" (2004.) i "Bridget Jones: Bebica" (2016.) također pokazali kao hitovi.

 

Radnja novog filma temelji se na istoimenom romanu Helen Fielding iz 2013. godine. U ovom nastavku, Bridget Jones, sada u svojim 50-ima, ponovo istražuje ljubav nakon gubitka svog supruga Marka Darcyja, čiju je ulogu u prethodnim filmovima tumačio Colin Firth. Hugh Grant je nagovijestio da će novi film biti dirljiv i duhovit, dijelom inspiririsan stvarnim iskustvima autorice Helen Fielding.

Prema Varietyju, "Bridget Jones: Mad About The Boy" bit će premijerno prikazan u kinima i na Peacock platformi za streaming za Valentinovo 2025. godine. Osim Renée Zellweger i Hugha Granta, u filmu će se pojaviti i Emma Thompson, Chiwetel Ejiofor i Leo Woodall, a režiju potpisuje Michael Morris.

 

Za sve fanove serijala, novi nastavak obećava emotivnu vožnju uz omiljene likove i neočekivane zaplete. Ostaje nam samo čekati kako će se priča razvijati i kakve nas avanture očekuju u svijetu Bridget Jones.

(zene)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...