Rihanna je novo zaštitno lice J’adore parfema

 

Rihanna_J’adore_miris_Dior_elegancija_sofisticiranost_pjevačica_ženstvenost_strast_savremeni-duh_parfemi_ljepota_magazin

Rihanna je nedavno postala zaštitno lice nove linije J’adore mirisa kuće Dior, poznatog po svojoj eleganciji i sofisticiranosti. Ova pjevačica i poduzetnica simbolizuje ženstvenost, strast i savremeni duh koji J’adore predstavlja. Njezin magnetski šarm i globalna privlačnost otvaraju novo i uzbuđujuće poglavlje za ovaj ikonični miris.

 

J’adore miris već je više od dvadesest godina omiljen među ženama širom svijeta. On predstavlja moć, slobodu i neovisnost žene, a istovremeno rezonuje sa ličnom pričom Rihanne koju ona nosi kao simbol hrabrosti i privlačnosti.

 

Rihanna, kao velika muzička ikona i simbol snažne žene, ponovo je sarađivala s dugogodišnjim prijateljem Stevenom Kleinom za novu kampanju, koja će biti predstavljena 1. septembra.

U svom izrazu zahvalnosti i uzbuđenja zbog novog partnerstva, Rihanna je izjavila: "Biti novo lice J’adorea je i čast i misija. Ovaj miris, koji poznajem i volim jako dugo, ženama toliko znači. Posebno se veselim pridružiti se ovoj avanturi i doprinijeti kroz moj svijet, moju priču, moje korijene, kao i moju kreativnost i vlastitu ženstvenost."

Véronique Courtois, CEO Christian Dior Parfums, također je izrazila ponos zbog dolaska Rihanne u Diorovu porodicu: "Njen nevjerovatan talent, hrabrost i zadivljujuća ljepota idealno su utjelovljenje blistave, snažne Diorove ženstvenosti koja nadilazi generacije. Christian Dior bi je definitivno i sam obožavao."

Ovo partnerstvo između Rihanne i Diora obećava biti jedinstveno i sjajno, reflektirajući njihove zajedničke vrijednosti i viziju za elegantnost i moć žene.

(zene)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...