Na vjenčanju sina Roda Stewarta posebnu pozornost plijenile su njegova bivša i sadašnja supruga

 

MODA_DUBROVNIK_VJENČANJE_STAJLINZI_ROD-STEWART_PENNY-LANCASTER_RACHEL-HUNTER

Na vjenčanju sina Roda Stewarta u Dubrovniku posebnu pozornost plijenile su njegova bivša i sadašnja supruga, Rachel Hunter i Penny Lancaster

 

Proslavljeni britanski glazbenik, koji je zbog vjenčanja sina nakratko prekinuo aktualnu turneju, pred mnoštvo fotoreportera u Dubrovniku pojavio se ruku pod ruku s trećom suprugom, bivšom britanskom manekenkom Penny Lancaster.





Stewartu u srebrnom odijelu ova 53- godišnja plavuša parirala je u haljini lila boje, sa tankim naramenicama i efektnim detaljem mašne na poprsju.

 

Zavodljivi prorez u donjem dijelu kreacije otkrio je sandale metalik sjaja, dok je u ruci nosila maramu s printom za potrebe crkvenog obreda.

 

Sa mladoženjom, hokejašem Liamom Stewartom, do crkve se zaputila njegova majka Rachel Hunter, bivša supruga Roda Stewarta s kojom je proveo devet godina u braku.

 

Na sinovoj svadbi ova poznata plavuša plijenila je pozornost u sjajnoj, šumski zelenoj haljini sa detaljem halter ovratnika.

 

Ležernu notu istaknula je frizurom neuredne punđe uz minimalan make-up, ali i odlukom da se do crkve sv. Ignacija prošeće bosonoga.

Rachel Hunter bila je druga po redu supruga slavnog britanskog glazbenika Roda Stewarta. Za 24 godine starijeg pjevača udala se 1990. (te su se godine upoznali u noćnom klubu u Los Angelesu 1990.). Među njima je puklo zbog 'nepomirljivih razlika u karakteru' nakon devet godina, a razvod su finalizirali 2006. godine.








Poznati glazbenik danas se nalazi u trećem braku s bivšim modelom i fotografkinjom Penny Lancaster.

 

Nakon razlaza s Rachel, Rod je 1999. započeo vezu s 26 godina mlađom engleskom manekenkom i televizijskom voditeljicom. Godine 2005. dobili su prvog sina Alastaira, vjenčali su se u lipnju 2007. u Italiji, da bi četiri godine kasnije postali roditeljima drugog sina imena Aiden.

(tportal)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...