Muškarci u ovom znaku su magnet za žene, ali imaju jednu manu!

 

horoskop_n1_magazin_astrologija_vodolija_zavodnik_muškarci_zabava

S Vodenjakom možete dobiti dojam da ste pronašli čovjeka vrlo širokog spektra zanimanja, afiniteta i suptilnih želja: kad s njim razgovarate, odmah uočavate da "govorite istim jezikom".

 

On prividno ima isti ukus kao i vi, smije se istim šalama, isto se oblači i voli isti ugođaj. Nikada vam nije teško s njim izaći na kraj i odgovara vam njegovo društvo. Drugim riječima, s Vodenjacima stječete dojam da ste u društvu “onog pravog”.

 

Problem je međutim u tome, što se s njim sve žene tako osjećaju, pa tako nema ni posebne naklonosti za vas. Vodenjak je pravi kameleon koji se trudi svakome ugoditi.

 

Da biste ga bolje upoznali, morate proći ovu drugu fazu: jednog dana pokaže nezainteresiranost prema nečemu što vam se sviđa ili ako izrazi želju koja vama ne odgovara, to znači da je počeo polako da se otvara, piše Krstarica.

 

Čak i tada će nastojati da vam udijeli samo jedan dio od onoga što stvarno misli ili osjeća. Njegova tendencija je da živi nekoliko života odjednom, po jedan za svaki ugođaj, za svaku grupu prijatelja ili za svaku od svojih želja ili interesovanja. Ako želite da ga vidite stvarno zaljubljenog, morat ćete sačekati dan kada će biti spreman da vam se pokaže bez ikakvih cenzura, sa svih svojih tisuću lica i kada vam bude ispričao što radi i kako se osjeća kada nije sa vama.

(n1)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...