Koji znakovi Zodijaka su rođeni pod sretnom zvijezdom, a kojima je put posut trnjem?

 

horoskop_sreća_zabava_magazin_astrologija

 "Šta je drugo sreća nego harmonija između čovjeka i načina na koji živi svoj život." – Albert Camus.

 

Je li vaš znak jedan od onih sretnih?

 

Saznajte koji su znakovi zodijaka rođeni pod sretnom zvijezdom, a kojima je put posut razbijenim staklom i trnjem.

 

Ovan

Iako je vaš vladajući planet Mars, koji je bog rata, to ne znači da provodite svoj život u borbi. Zapravo, vi ste predodređeni da osvojite svaku bitku. Vi ste pametni, motivirani i artikulirani, činite da je vaša sreća više odraz vaše snažne osobnosti nego što je to sreća koja vam pristiže kao blagoslov zvijezda.

 

Bik

Život kao da uvijek ima neko iznenađenje koje vas čeka iza ugla. Iako se sigurno osjećate nesretno, sama činjenica da ste još uvijek ovdje, da ste preživjeli i nadvladali sve poteškoće koje vam je život donio, dokaz je da vam ne treba sreća – samo puno razuma i snalažljivosti i tako ćete uspjeti svladati sve životne izazove.

 

Blizanci

Vaš život je ispunjen beskrajnim izazovima i preprekama i zbog toga je sreća osjećaj za kojim čeznete. Međutim, dobra vijest je: vaša želja i strast prema znanju vode vas dalje od tačke na koju bi vas dovela sama sreća. Tko treba sreću kada imate tako žustar um?

 

Rak

Vaš znak je jedan od rijetkih koji su doista blagoslovljeni. Iako će cesta uvijek biti popločena izazovima, vi imate urođeni osjećaj smjera i vrijednosti – koji vas, zahvaljujući vašim sretnim zvijezdama, uvijek uspijeva usmjeriti u pravom smjeru.

 

Lav

Vi ste tako mudri i odlučni, ne morate se brinuti prati li vas sreća ili ne. Vaš je život poput gline, a vi ste kipar, spreman oblikovati svoju sudbinu u sve što želite. Zaboravite djeteline s četiri lista, vi se nalazite na sjedalu vozača i svojim vlastitim naporima možete dobiti što želite.

 

Djevica

Sreća je oduvijek bila izvan dometa vašeg shvaćanja i vjerojatno ste se navikli na taj osjećaj razočaranja. Iako se može činiti nepošteno da je vama život teži nego što je drugima, postoji razlog za vaš nedostatak sreće. Imate najjača ramena u zodijaku. Vi ste ovdje da biste doživjeli poteškoće i naučili izboriti se s njima, a zatim pokazali svijetu što je potrebno da ih savladate. Na taj način, vi ste osoba od koje drugi uče i mnogi su sretni što vas poznaju.

 

Vaga

Nije tajna da ste vječni optimist, a život često ide tačno onako kako želite. Ako ste se ikad zapitali kako to da se uvijek iskoprcate kad imate loš dan, sve to ima veze s vašom percepcijom. Zahvaljujte svom vladajućem planetu Veneri što smatrate da je čaša napola puna, zbog čega se osjećate prilično sretno u svom životu.

 

Škorpion

Iako imate tendenciju da primjećujete negativne stvari u životu, istina je da ste zapravo prilično sretni. Kada uložite čak i malo truda u ono što želite, život vam to servira na pladnju. Mnogi ne mogu upravljati ‘svojim brodom’ brzo i lako kao i vi i zato se možete smatrati prilično sretnima.

 

Strijelac

Čestitamo, vi ste jedan od najsretnijih znakova u cijelom zodijaku. Vaš vladar je Jupiter, planet sreće – i zbog toga kao da vam se servira limunada ako se i dogodi da vam život donese limune na vaš put. To ne znači da neće biti izazovnih vremena (hej, to je život), ali to znači da nikada nećete ostati bez rješenja.

 

Jarac

Iako je vaš znak okarakteriziran kao vođa u zodijaku i prvi se suočavate s preprekama i teškoćama, a zatim ih uklanjate za druge, shvatit ćete da ste uvijek u mogućnosti to učiniti s relativnom lakoćom. Sve dok ste mentalno i emocionalno uključeni u sve što radite, imat ćete dovoljno sreće da dođete do svog cilja.

 

Vodenjak

Vi ste zaslužili veliki, topli zagrljaj – jer suočimo se s činjenicom, izvukli ste kraći štapić kada je riječ o sreći. Dok život nikada nije bio fer prema vama, vi ste uvijek uspijevali zadržati glavu iznad vode, čak i kad vam se činilo da biste se mogli utopiti od sve te loše sreće koja vam pristiže na put.

 

Riba

Jednom davno, sretan planet Jupiter vladao je vašim znakom. Iako je Neptun, planet inspiracije i psihičke sposobnosti aktualni vladar Riba, planet Jupiter, kao dugo izgubljeni otac i dalje ima utjecaj nad vama. To znači da niste samo sretni, već imate i dva planeta koji vode vaš život prema sreći.

(radiosarajevo)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...