Ella Dvornik se na zabavi u Zagrebu pojavila u haljini koja ne trpi donji veš

 

Ella-Dvornik_haljina_moda_crveni-tepih_magazin

Hrvatska influenserica Ella Dvornik prisustvovala je tradicionalnoj Story Hall of Fame zabavi u Zagrebu, a u skladu s prethodnim izdanjima na ovom događaju i ovaj put je birala haljinu s riskantnim izrezima koja "ne trpi donji veš".

 

Dvornik je za zabavu inspirisanu biserom birala pastelno zelenu kreaciju brenda Krie Design, čije haljine često bira, a upravo je u njihovim komadima obilježila ranija izdanja ovog događaja.

 

Haljina dugih rukava imala je izrez na leđima, a s boka je tkanina bila u potpunosti razdvojena te spojena tek jednom trakom čime je naglasila golu nogu.

Uzevši u obzir da su i haljine koje je nosila prethodnih godina imale riskantne izreze zbog kojih su se svi pitali nosi li donji veš, ovaj put je odmah po dolasku priznala da ga ipak nosi - iako ne djeluje tako.

"Sama sam se sređivala. Biser je tema partyja, ali sam već nosila i biserno i bijelo pa smo išli na zeleno, da budem neka morska zvijezda", kazala je za Story.hr na crvenom tepihu.

Jedan detalj njenog modnog izdanja je ukrao pažnju, a radi se o prstenu koji podsjeća na zaručnički za koji je kazala: "Ovo je jedan jako poseban prsten, koji mi je darovala jedna jako posebna osoba".

 

Također, za naljepnice na licu koje podsjećaju na bisere priznala je da su koštale tek jedan euro.

(klix)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...