Glumica u godinu dana smršavjela gotovo 40 kilograma, evo kojih se namirnica odrekla

 

ugljikohidrati_masti_proteini_mršavljenje_vježbanje_budi-fit_glumica_voće_povrće_meso_hrana_Rebel-Wilson

Australska glumica i komičarka Rebel Wilson u samo godinu dana uspjela je skinuti gotovo 40 kilograma, a kako je otkrila za medije, u tome je uspjela zahvaljujući pravilnoj prehrani, redovitom vježbanju, ali i izbacivanju određenih namirnica. Kako prenosi Women's Health, 43-godišnjakinja je iz svoga jelovnika izbacila namirnice bogate ugljikohidratima i mastima, a ujedno je povećala i unos proteina.

 

Kako je otkrila za People, prije je unosila oko 3000 kalorija na dan, a kako su to uglavnom bili ugljikohidrati, i dalje bi bila gladna te se prejedala tijekom dana. Otkako je prešla na prehranu bogatu proteinima, što je za nju bio izazov jer nikada nije jela mnogo mesa, to joj je pomoglo u transformaciji tijela i skidanju kilograma. Osim toga, bila je sita tijekom dana te nije bilo potrebe za međuobrocima.

 

Kako je dodala, najviše je jela ribu i nemasno meso poput piletine ili puretine. Osim toga, iz jelovnika je pokušala izbaciti tjesteninu, brzu hranu i sve ostale namirnice bogate ugljikohidratima. Umjesto toga, pojačala je i unos voća, jednako kao i povrća.

 

Osim skidanja kilograma zbog estetike, Wilson je prvenstveno smršavjela kako bi poboljšala svoje zdravstveno stanje. Naime, godinama se borila s neplodnošću zbog suvišnih kilograma, nepravilnih menstruacija i sindroma policističnih jajnika. Isto tako, bila je sklona emocionalnom prejedanju zbog kojeg nikako nije uspijevala skinuti kilograme.

 

''Mislim da sam oduvijek emocionalno jela, a ponekad se čak i ozbiljno prejedala, prvenstveno jer se nisam nikada dovoljno voljela. Nisam bila zadovoljna sama sa sobom. Otkako se zdravo hranim i vježbam, imam mnogo više samopoštovanja i ljubavi prema sebi, što je također odigralo veliku ulogu u mojoj transformaciji'', dodala je.

(index)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...