Pripadnici ovog horoskopskog znaka su strastveni ljubavnici, a monotonija ih ubija

HOROSKOP-OVAN_HOROSKOP_ASTROLOGIJA_ZODIJAK_OVAN_ASTRO_LIFESTYLE_MAGAZIN_ZABAVA

Kao prvi znak zodijaka, Ovan je poznat po izravnosti, strastvenosti i pustolovnom duhu, što se odražava i na njegov intimni život

Kao rođeni osvajač, voli voditi igru zavođenja i osjećati se kao lovac. Nije od onih koji će na udvaranje potrošiti previše vremena. Ako mu se netko svidi, neće oklijevati to otvoreno pokazati, a duge predigre nisu u skladu s nestrpljivom naravi tog vatrenog znaka.

 

Kad se zaljubi, pun je poleta, upadljivo izražava osjećaje i pun je iznenađenja koja mogu odudarati od uvriježenog poimanja romantike. Spontan je i voli uzbuđenja, a onaj tko mu je sličan po tim osobinama ima izgleda da s njim ostane u trajnijoj vezi. U stanju je nazvati i reći partneru da spakira prtljagu jer ga sutra vodi na neplanirano putovanje, ali će biti spreman pristati i na takav prijedlog druge strane.

 

Monotonija ga ubija, a dinamične veze u kojima se stalno nešto događa potpiruju mu ljubavni žar. Koliko god uživao u partnerovom društvu, vrlo je neovisan i slobodarski nastrojen. Ako njegov izabranik to ne razumije i ne prihvaća, brzo će krenuti dalje, pogotovo ako ga druga strana nastoji kontrolirati.

 

Iskreno zaljubljeni Ovan vjeran je i zaštitnički nastrojen prema partneru. Voli voditi glavnu riječ u vezi, no od njega možete dobiti sve što želite navedete li ga na pomisao da je to bila njegova, a ne vaša zamisao. Kad je o vjernosti riječ, nije cijepljen na ljubomoru. Dapače, može burno reagirati dobije li i najmanji povod za sumnju. Ipak, ljutnja ga brzo prođe ako se uzbuna pokaže lažnom.

 

Ovnovi su strastveni ljubavnici koji u seksu vole iskušavati nove stvari, bilo da je riječ o pozama, bilo vođenju ljubavi na neočekivanim mjestima. Cijene kad druga strana pokaže inicijativu i odgovori im istim žarom. Oprez: u ovom slučaju morate im izravno reći što da čine, ne čekajući da vam čitaju misli. Budući da vole pobjeđivati i biti u svemu prvi, dat će sve od sebe da vam dokažu da su najbolji u postelji.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...