Izgledajte mlađe i u pedesetima

  

kosa_frizura_ljepota_pedesete_šezdesete_pramenovi_boja-kose

Frizura, boja kose i pramenovi mogu pomladiti ženu - za dva sata provedena kod frizera možete 'skinuti' deset godina s leđa. Vrijedi uzeti u obzir savjete stilista i vizažista, a evo što savjetuje popularna TikTokerica Dana Tate.

 

1. Stiliziranje

Prvo o čemu treba razmišljati su novi proizvodi za oblikovanje kose. Lak za kosu je djelomično 'out', prije svega jer se klasičnim lakom za kosu dobije solidan izgled kacige koji je totalno demode. Radije oblikujte kosu pjenom, a ako je baš želite učvrstiti lakom, poprskajte izdaleka podižući pramenove za ležeran efekt.

 

2. Šišanje

Još jedna stvar - frizura! Koliko god bob bio moderan, razmislite odgovara li vam da i dalje imate otvoreno čelo. I estetičari se slažu da je brže i bolje od botoksa riješiti se bora tako što ćete napraviti frizuru koja će ih djelomično prekriti.

Šiške ne smiju biti guste, ravne, a pogotovo ne prekratke. Zamolite svog stilista da vam ošiša moderne, zavjesa šiške ili pokušajte s rijetkim, prozračnim, stupnjevanim šiškama koje će ostaviti vaše oči otvorenijima.

 

3. Boja kose

Treće pitanje - boja kose! Mnoge tamnokose dame ostaju vezane za svoju prirodnu boju iz mladosti i tu nijansu smatraju najprirodnijom.

Međutim, koži koja pokazuje znakove starenja bolje će pristajati svjetliji tonovi. Odlučite se za eksperimentiranje s pramenovima, a ako ste već prilično sijedi i pristaje vašem stilu, razmislite o bojanju u srebrno.

(story)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...