Poruka dana...

Ne možeš uvijek biti jak. I ne pokušavaj. Slomit će te kad se najmanje budeš nadao. U redu je da priznaš svoju slabost. U redu je da priznaš da ti netko nedostaje. U redu je da priznaš da ne možeš uvijek kontrolirati svoje emocije. I nisi jedini. Jer svi prolazimo istu priču u različitim varijantama. Samo nemoj glumiti nešto što nisi. Zaplači, ako ti se plače. Povuci se na osamu, ako ti je dosta svega. Tuguj, ako ti je teško.

Ne trebaš se ti s nikim uspoređivati! Jer ono što naizvan vidiš kod drugoga nije snaga. To su namještene maske. Predstava moći za javnost. Svi mi namještamo osmijehe kad nas drugi gledaju. A kada navečer ostanemo sami brišemo suze. I želimo odustati po stoti put. Ali nas opet nešto vrati u ring života. I shvatimo da je život samo jedan veliki niz poraza i pobjeda. I da je često puta više poraza. Od kojih nismo odustali.

budi-ono-što-jesi_poruka-dana_mario-žuvela_magazin_lijepe-misli_motivacija_samopoštovanje

-Mario Žuvela

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...