Žene u ova 4 znaka zodijaka su najdominantnije u krevetu

 

zodijak_horoskop_zabava_lifestyle_magazin_žena_ljubav_seks

Ljubitelji astrologije smatraju da nebeska tijela utječu na različite aspekte naših života, pa i one intimne. Prema astrolozima, žene u ovim znakovima su najdominantnije u krevetu.

 

Škorpija

Žene Škorpije poznate su po magnetskoj privlačnosti i dubokoj emocionalnoj povezanosti. U spavaćoj sobi imaju određenu auru, njihova strast ne poznaje granice te se ne boje istraživati ​​dubine intimnosti, što ih čini nezaboravnim partnericama.

 

Lav

Lavovi, kojima vlada moćno Sunce, posjeduju neospornu privlačnost. U krevetu je žena Lav samopouzdana i strastvena. Njihova vatrena priroda pretvara se u dinamično intimno iskustvo, što naravno oduševljava njihove partnere.

 

Ovan

Žene Ovnovi imaju hrabar i avanturistički duh koji se ističe i u spavaćoj sobi. Ne boje se preuzeti kontrolu i istražiti neistražena područja užitka, a njezin entuzijazam i spontanost dovode je do nezaboravnih iskustava među čaršafima.

 

Bik

Bik, zemljani znak, unosi prizemljenu i senzualnu energiju u intimne odnose. Žene Bikovi su majstori umjetnosti zavođenja, stvarajući duboko zadovoljavajuće iskustvo za svoje partnere. Njihov strpljiv i senzualan pristup intimi čini ih jednim od najdominantnijih znakova u krevetu.

(raport)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...