Predviđanja kažu da će bob u obliku gljive biti najpopularnija frizura za 2024.

 

frizura_frizure_bob_kosa_ljepota

Često želimo promjenu na prijelazu godine. Bilo da se radi o novom životnom stilu, novom domu ili novom poslu. Mnogima je samo nova frizura dovoljna da u novu godinu krenu s novom energijom. Skratiti kosu može vam dati upravo onu promjenu koju tražite, kako izvana tako i iznutra.

 

A sve popularniji Mushroom Bob savršen je za to jer vašoj kosi daje i pravu bombu za volumen.

Svestrana frizura

Mushroom Bob ili bob u obliku gljive je i uredan i neuredan u isto vrijeme. Čini da kosa izgleda puna, a pojedinačni pramenovi simetrično uokviruju lice s obje strane, no vrhovi su blago zakrivljeni prema unutra, što bobu daje divlji izgled i čini ga poput gljive koja se zatvara oko vaše glave prema dnu – otud ime.

 

Ovaj bob ne odlikuje se samo svojom svestranošću, već ima i još jednu prednost: donosi puno volumena kosi.

 

Mnogi ljudi koji nose dugu kosu često se žale da im frizura uvijek leži ravno na glavi. To bi moglo biti zbog duljine kose, zbog mase i važnih proizvoda za njegu, jednostavno postaje prilično težak i ne može se tako lako voluminozno oblikovati. To nije slučaj s kratkim frizurama, a gljiva bob posebno osigurava ekstra voluminozan izgled zahvaljujući svom zaobljenom završetku!

Šišanje bi svakako trebao obaviti frizer u kojeg imate povjerenja. Najbolje je sa sobom ponijeti slike kao inspiraciju što točno imate na umu. Bob vam nudi različite mogućnosti stiliziranja. Važno je da bob ispočetka osušite okruglom četkom kako biste kosi dali željeni volumen i stvorili učinak da vam vrhovi uokviruju čeljust.

 

Da biste to učinili, prvo trebate pripremiti kosu za oblikovanje toplinskom zaštitom, a zatim je postupno obraditi okruglom četkom i sušilom za kosu. Za to možete koristiti i okruglu četku s vrućim zrakom. Na kraju sve popravite lakom za kosu i vaš bob je spreman!

(novilist)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...