Ovih 6 znakova zodijaka slove za najsretnije!

 

sreća_horoskop_zodijak_astrologija_zabava_lifestyle_magazin

Teško je zadržati osmijeh na licu kada su vremena teška, ali neki ljudi uvijek mogu pronaći nešto zbog čega će biti sretni.

 

Nije važno nose li se s ozbiljnim problemima na poslu ili stoje u prepunom redu u zračnoj luci, čini se da nikad nisu loše raspoloženi.

 

Ako ste se ikada zapitali kako uspijevaju ostati tako veseli, možda biste trebali pogledati njihov horoskop.

 

Prema astrolozima, ovo su najsretniji znakovi zodijaka, od predvidljivo ugodnih do uvijek presretnih.

 

Bik

Ovim zemljanim znakovima treba jako malo da budu sretni. Oni cijene stabilnost i sigurnost iznad svega drugoga, pa dokle god to imaju, bit će više nego zadovoljni.

 

“Oni se vole veseliti uz izvrstan obrok ili uživati ​​u ljepoti fantastičnog krajolika”, kaže Stina Garbis, astrologinja. “Oni znaju kako pronaći ljepotu u životu i mogu ga živjeti punim plućima.”

 

Ribe

Ribe su emocionalne spužve, što znači da upijaju energiju onih oko sebe. Zbog toga traže svoje kolege vesele prijatelje. Tara Bennet, astrologinja, naziva ribe “loncem za taljenje emocija, koje kada su okružene pozitivnim ljudima, upijaju njihovu radost i energiju”.

 

Ovaj vodeni znak ide svojim tokom i ne zamjera, pa čak i ako ih nešto ili netko uznemiri, brzo će to pustitit poput vala u oceanu.

 

Vaga

Vagama je cilj pronaći sklad i ravnotežu. Bennet kaže da “izbjegavaju sukobe i situacije koje bi ih izbacile iz ravnoteže i stvorile stabilno okruženje bez drame.”

 

Ali prema astrologinji Lindi Berry oni se osjećaju najsretnijima kada pomažu onima kojima je pomoć potrebna. “Njihova idealistička osobnost daje želju da služe i usrećuju druge na bilo koji način, posebno kada se radi o njima bliskim odnosima”, objašnjava ona.

 

Blizanac

Blizanci znaju da je sreća izbor i oni je biraju svaki put. Bennet ih opisuje kao “pune entuzijazma i uzbuđenja”. Ovi društveni leptiri prirodno su znatiželjni o svemu i svakome, zbog čega se svaki dan čini kao nova avantura.

 

Zapravo, toliko se vole smiješiti da, “ako im nešto nije dobro ili ih čini sretnima, odjure u potragu za nečim boljim”, objašnjava astrologinja Skye Alexander. Budući da su uvijek u pokretu, nisu opsjednuti problemima niti zaglavljuju u prošlosti.

 

Lav

Lavovi su optimistični i uživaju u lakšim životnim trenucima. “Oni nose srce na rukavu i žele svoju radost prenijeti na one oko sebe”, objašnjava Bennet. Iako imaju reputaciju da im je potrebna pažnja, lavovi koriste svjetla reflektora kako bi podijelili svoju sreću s prijateljima i obitelji.

 

“U blizini Lava je teško biti neraspoložen jer te oni uvijek znaju oraspoložiti”, kaže Garbis i dodaje da je njihov smijeh zarazan. Budući da su tako karizmatični, njihova sunčana narav dovodi do prirodne popularnosti.

 

Strijelac

Strijelci imaju pozitivan stav i ljubav prema avanturama, što im pomaže da ostanu nasmijani i otvoreni za nova iskustva.

 

“Optimizam potiče sreću, a strijelci ga imaju pune kante. Traže zlatnu sredinu u svakom oblaku i uvijek svoju čašu vide kao napola punu”, kaže Bennet.

 

“Bezbrižni su bezbrižni i većina ne dopušta da ih išta smeta”, dodaje Garbis. Čak i ako je oko njih loše raspoloženje, strijelac će ispričati pametan vic koji će nasmijati i nasmijati sve u prostoriji.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...