Odabrale ste najzgodnijeg slavnog frajera u 2023.

 

Osim lista o najvećim postignućima i uspjesima, na kraju godine tradicionalno se slažu i one na kojima možete vidjeti, primjerice, najzgodnije osobe iz svijeta slavnih. Među najpopularnijim listama je ona s najzgodnijim muškarcima.

 

Na popisu se nalazilo 10 kandidata za najzgodnijeg slavnog frajera na kojem su se, redom, našli Patrick Dempsey (kojeg je magazin People proglasio najseksi muškarcem u 2023. godini), Henry Cavill, David Beckham, Austin Butler, Bradley Cooper, Jason Momoa, Chris Evans, Pedro Pascal, Chris Hemsworth i Robert Pattinson.

Henry-Cavill_glumac_izgled_ljepota_slavni_celebrity_svijet-poznatih_britanac

Dame su u anketi odabrale svog favorita, a na prvom mjestu po broju glasova završio je Henry Cavill. Ovaj 40-godišnji Britanac smeđe kose, predivnih plavih očiju i zavidne fizičke forme proslavio se ulogom Charlesa Brandona u seriji "Tudori".

 

Stephenie Meyer žarko je željela da upravo on utjelovi Edwarda Cullena u filmskoj franšizi "Sumrak". Međutim, u trenutku kada je službeno započela produkcija filmova, Henry je bio previše star za tu ulogu. S druge strane, producenti filma Casino Royal naposljetku su zaključili kako je previše mlad za ulogu Jamesa Bonda iako je, uz Daniela Craiga, bio glavni kandidat za nju.

Onda je 2011. godine stigla vijest da preuzima ulogu Supermana. U panteonu superheroja, Superman je najprepoznatljiviji i najcjenjeniji lik svih vremena, a ja sam počašćen što mogu biti dio njegova povratka na velike ekrane, izjavio je tada Henry.

Ljubitelje "fantasy" žanra oduševio je i ulogom u seriji "The Witcher" i mnogi su bili žalosni kada je najavljeno da će ga zamijeniti Liam Hemsworth. Ubrzo su se pojavila šuškanja kako to znači da je opet glavni kandidat za Bonda, ali Henry je najavio da ipak postaje dio franšize Highlander u kojoj će glumiti Connora MacLeoda.

(zadovoljna)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...