L'Oréal Paris predstavio je novu maskaru za trepavice raširene poput lepeze

 

ljepota_l'oreal-paris_maskara_trepavice_volumen_volume-million-lashes_panorama_lepeza_ljepota_make-up_zenski-recenziraj

S ponosom vam predstavljamo Panorama maskaru - revolucionarni proizvod koji će transformirati vaš pogled! Ova maskara dizajnirana je da ti pruži neodoljive trepavice koje će privlačiti pažnju gdje god da se pojaviš. Bez obzira na to jesi li zaljubljenik u ljepotu, profesionalni vizažist ili jednostavno voliš istaknuti svoje trepavice, ova maskara osmišljena je da zadovolji sve tvoje potrebe.

Želiš raskošne trepavice i oči koje izgledaju do 1,4 x* krupnije? Nova Panorama maskara iz Volume Million Lashes kolekcije opravdat će sva tvoja očekivanja! U samo jednom potezu trepavice su izdužene do savršenstva, a oči izgledaju do 1,4 x* krupnije! Ultra fleksibilna četkica s kombinacijom vlakana različite dužine doseže do svake trepavice, razdvaja ih i pruža volumen bez grudica. Za izdužene trepavice raširene poput lepeze!

 

Kako ju nanositi za optimalan učinak?

Primijeniti je prvo na vanjski dio gornjih trepavica kako bi se postigao učinak očiju koje izgledaju krupnije. Zatim prođi četkicom kroz centar za potpuni panorama volumen. Panorama maskara ima formulu obogaćenu 5 % StretchFlex kompleksom te je udobna za nošenje, bez grudica i bez razmazivanja.

Uz Panorama maskaru svaki pogled postaje neodoljiv. Bilo da se spremate za posebnu priliku ili želite istaknuti svoju prirodnu ljepotu, ova maskara pružit će vam samopouzdanje i sjaj koji zaslužujete.

 

Više od šminke - ovo je priča o ljubavi. Jer mi to zaslužujemo!

(zenskirecenziraj)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...