Irina Shayk otkrila beauty trik za zdravu i sjajnu kožu

   

journal_Victoria’s-Secret_irina-shayk_moda_ljepota_suplementi_kolagen

Victoria’s Secret modeli odavno su poznati kao sinonim za nevjerojatnu ljepotu. Odrastala sam gledajući revije Victoria Secreta. Da ne spominjem imaginarnu pistu po kojoj sam hodala, a koja se protezala središtem moje sobe. Uvijek sam sanjarila o danu kada ću i ja koračati tom prestižnom modnom stazom, ali s vremenom taj san je izblijedio, no moja želja za postizanjem sjajne kože koju su one oduvijek imale ostala je nepromijenjena.

 

Jer, budimo iskreni, kad god razmišljamo o uzorima za njegu tijela, kose ili kože, Victoria’s Secret anđelice zauzimaju prvo mjesto na toj listi. Iako više ne želim biti model za Victoria’s Secret, priznajem, i dalje žudim za onom divnom, sjajnom kožom koju su anđelice uvijek imale.

Nedavno je upravo jedna od bivših anđelica, Irina Shayk, otkrila neizostavni dio svoje beauty rutine zahvaljujući kojemu i dalje ima njegovanu, zdravu i sjajnu kožu.  A s obzirom na to da njezina koža uvijek izgleda mladoliko i zdravo normalno je da smo znatiželjni i da nas zanima – koja je tajna?


Prema riječima same Shayk, ključ njezine besprijekorne kože leži u konzumiranju kolagena. Ovaj suplement obećava povećanu gipkost kože, smanjenje finih bora i poboljšanje opće vitalnosti kože.

 

No, nije samo kvaliteta kože ono što se može poboljšati uzimanjem kolagena. Ovaj suplement također pridonosi jačanju noktiju i kose te smanjenju vidljivosti bora, pružajući koži potpuno novu dimenziju života i svježine.

 

Osim toga, kao ključni sastojak kostiju, kolagen pridonosi njihovoj čvrstoći i elastičnosti. Također igra ulogu u održavanju zdravlja zglobova. Nemojmo zaboraviti ni da kolagen igra važnu ulogu u povezivanju mišićnih vlakana i podršci njihovoj strukturi. Uz to, kolagen čini značajan dio crijevnog zida, podržavajući integritet probavnog sustava. A ovaj suplement važan je i u procesu ozdravljenja rana, pomažući u obnavljanju oštećenih tkiva.

S obzirom na sve prednosti koje ovaj suplement nudi, a i na činjenicu da ga Shayk preporučuje, znam što ne smijem zaboraviti u svojoj sljedećoj kupnji. Jer tko ne bi htio imati blistavu i njegovanu kožu, baš poput Victoria’s Secret anđelica?

(grazia)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO