Inspirativni citati kao dodatan boost ponedjeljkom

  

citati_mudrosti_motivacija_ponedjeljak_izreke_lijepe-misli_magazin_lifestyle

Za početak novog radnog tjedna odmah nakon opuštanja vikendom uvijek tražimo dodatne doze motivacije i inspiracije za poticanje svoje produktivnosti i fokusa na poslu.

 

Imajući to na umu danas smo za vas (ali i za sebe) selektirali nekoliko jako bitnih i inspirativnih citata koji će vam pomoći naći rješenje za svaki problem.

 

Ukoliko trenutno imate jako puno posla ili niste sigurni kako taj isti posao organizirati, kako napraviti sljedeći korak ili riskirati, možda vam upravo neke od posebno biranih riječi u nastavku pomognu vidjeti srž stvari.

 

Ovi citati će vam pokazati da sumnji, pretjeranom razmišljanju, strahu ili nervozi nema mjesta u vašem svakodnevnom životu te će vam naglasiti koliko je bitno da istinski vjerujete u sebe i slušate svoju intuiciju te radite na tome da se vaši snovi ostvare.


Zato, nema odustajanja i idemo otkriti koji citat će nas danas pokretati i učiniti da prekrižimo sve stvari sa TO-DO liste.

“Nije važno koliko sporo ideš, dok god ne staješ.“

KONFUCIJE

 

“Neuspjeh me nikada neće prestići ako je moja ustrajnost da uspijem snažnija.“

OG MANDINO


 

“Ne moram biti savršena. Sve što trebam napraviti je pojaviti se i uživati u neurednom, nesavršenom i prekrasnom putovanju mog života.“

KERRY WASHINGTON

 

“Kada je nešto važno, radiš to i kada sve šanse ne idu u tvoju korist.“

ELON MUSK

 

“Uvijek je prerano da odustaneš.“

NORMAN VINCENT PEAL

 

“Nemojte trošiti svoju energiju kako biste promijenili tuđa mišljenja. Radite svoju stvar i ne razmišljajte o tome hoće li im se svidjeti.“

TINA FEY

 

“Strah je besmislen, baš kao i žaljenje.“

MARILYN MONROE

 

“Snovi se ostvaruju i možeš učiniti da se tvoja zamisao ostvari, ali nema prečaca. Ništa se ne događa bez teškog rada.“

DIANE VON FURSTENBERG

 

“Očekuj probleme i jedi ih za doručak.“

ALFRED A. MONTAPERT

 

“Nije stvar u haljini koju nosiš nego u životu koji vodiš u toj haljini.“

DIANA VREELAND

(bonjour)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...