7 prekrasnih nijansi lakova za zimske dane

  

nokti_lak_lak-za-nokte_ljepota_manikir_minimagazin

Već odavno je onaj prekrasni ljetni ten izblijedio i vratio se u svoje, hajde recimo, prirodno stanje. Shodno tome, boju na vrhovima prstiju potrebno je malo prilagoditi, a sljedećih sedam prekrasnih nijansi lakova u tome će vam pomoći tokom zimske sezone.

 

Grimizno crvena

Privlačna, idealna za zimsku sezonu i tako dobro pristaje svakom tenu.

 

Zlatno ružičaste šljokice

Sezona praznika je pred nama i vrijeme je da objeručke prigrlimo omiljene šljokice. Ova nijansa veoma je privlačna, a blistave tačkice briljantno maskiraju sve nedostatke.

 

Biserno plava

Savršeno će izgledati na vrhovima prstiju. Vjerujte, probale smo!

 

Borova šuma

Boja koja će vas podsjetiti na zeleni bor, a koja ujedno veoma dobro pristaje svakom tenu. I, da, vjerovatno će vas dovesti i u praznično raspoloženje.

 

Zagasito plava

Neki je zovu i “prigušena” ili “zadimljena” plava. Ova neutralna boja prilično je potcijenjena, ali i veoma neočekivana u izazivanju beskrajnih komplimenata.

 

Hladni bež

Preplanuli ten već je odavno izblijedio pa je dobra strategija da se pridržavate nude nijansi sa plavim podtonovima, kako ne biste izgledale “isprano”.

 

Merlo

Tamna, a opet veoma živahna, boja koja najbolje izgleda tokom zime (čak iako Merlo pijete tokom cijele godine).

(minimagazin)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...