Superiorni, elegantni, moderni: Moderni gedžet je idealan poklon za Novu godinu

 

Sa obavezama kao što su posao od 9 do 5, kupovina namirnica, druženje sa prijateljima, vođenje domaćinstva, briga o djeci, većina žena nema dovoljno vremena da pazi na sopstveno zdravlje i blagostanje. Međutim, zahvaljujući tehnologiji, danas na tržištu postoje pametni gedžeti koji mogu da paze na vas 24/7, čuvaju vaše zdravlje i obavljaju mnoge kućne poslove!

 

Gedžeti su postali mali pomoćnici u kući, ali i gdje god da krenete – kada vozite, rekreirate se ili vježbate. Oni su osmišljeni sa zadatkom da naš život učine lakšim, efikasnijim i prijatnijim – u svim prilikama i u svakom trenutku.

 

Pametni uređaji su unaprijeđeni mnogim inovativnim funkcijama, te osim što štede vrijeme, oni vam ujedno omogućuju da balansirate lični i porodični život i da budete produktivniji. Naravno, pomoću njih možete i unaprijediti svoje zdravlje.

pročiščivač-vazduha_slušalice_xiaomi_pokloni_nova-godine_2024_wannabe_magazin_tehnologija_telefoni_usisivač

Moderni gedžet je idealan poklon za Novu godinu

Moderni gedžeti spajaju eleganciju, superiornu funkcionalnost i naprednu tehnologiju, uz privlačan dizajn koji se savršeno uklapa uz svaki stil. Šta bi mogla da bude bolja ideja za novogodišnji poklon? Vjerujte nam na riječ, ne postoji žena koja ne bi poželjela da joj se jedan ovakav “pametan uređaj” nađe ispod jelke!

 

Bez obzira na to da li je riječ o vama dragoj ženi koja vrlo rado prihvata sve novatarije ili o osobi koja još nije isprobala prednosti savremene tehnologije, sigurni smo da će ovi gedžeti zadovoljiti različite potrebe i interesovanja!

 

Pođite sa nama kroz četiri najbolja prijedloga Xiaomi gedžeta za žene, koji predstavljaju idealne novogodišnje poklone!

 

Superiorni, elegantni i moderni – ovi uređaji spajaju najbolje iz svijeta softvera i predstavljaju ultimativne alate uz koji svaki zadatak postaje lakši.

 

Uz Xiaomi 13T Pro svaki kadar je remek-djelo

Šta je ženama važno pri kupovini telefona? Fenomenalna kamera, moderan dizajn i, naravno, odlične performanse koje omogućuju dovoljno snage za multitasking, inovativne aplikacije i funkcije samog uređaja. Upravo Xiaomi 13T Pro može da odgovori na ove zahtjeve!

 

Zahvaljujući saradnji sa Leica, njemačkom kompanijom koja uživa globalni ugled za svoje visokokvalitetne kamere, optička i fotografska sočiva, optičke nišane i mikroskope, Xiaomi 13T Pro se može pohvaliti profesionalnim sistemom kamere. Optički kvalitet sočiva je unaprijeđen, te Xiaomi 13T Pro može da uhvati čak 25% više boja, a to znači da je fotografija estetski privlačnija i živopisnija! Ali to nije sve, ovaj izvanredan uređaj donosi i dva fotografska stila: Leica Authentic look i Leica Vibrant Look koji vam daju još veću slobodu da sami kreirate fotografiju – podesite ton i teksturu i otključate još više mogućnosti za kreativnost!

 

Kada je riječ o snažnim performansama, moramo spomenuti da Xiaomi 13T Pro posjeduje moćan procesor Media TekDimensity 9200+, dugotrajnu bateriju od 5000 mAh, koja podržava užurban način života, kao i IP68 zaštitu od oštećenja uzrokovanih vodom i prašinom. Unaprijeđeni dizajn AMOLED ekrana sa detaljima i superglatkim odzivom poboljšava korisničko iskustvo, a istovremeno pruža prefinjen osjećaj.

 

Ono što će posebno oduševiti dame je da Xiaomi 13T Pro takođe posjeduje veoma atraktivan i elegantan dizajn, koji osvaja na prvi pogled. Dok plava verzija dolazi sa Bio Comfort veganskom kožom, crna je izrađena od visokokvalitetnog stakla.

 

Xiaomi robot usisivač Mop S10 je vaš najefikasniji pomoćnik u kući

Ako pitate žene, ne postoji tehnološki izum koji ih više raduje od moćnog robot usisivača! Od prvog susreta sa kompaktnim, elegantnim i praktičnim Xiaomi Robot Mop S10 uređajem, on zvanično postaje najbolji prijatelj i pomoćnik u kući.

 

A kako i ne bi, kada ovaj pametan usisivač dolazi sa naprednom laserskom navigacionom tehnologijom, koja skenira prostor za čišćenje. Ima domet od 360°, pomoću kojeg brzo identifikuje kućno okruženje i pravi detaljnu mapu. To znači da je od sada, zahvaljujući inovativnom Xiaomi robot usisivač Mop S10, omogućeno precizno detektovanje okoline i još snažnije usisavanje prljavštine u prostoru.

 

Sve što je potrebno da uradite je da se jednostavno povežete sa aplikacijom Mi Home/Xiaomi Home, generišete precizne mape prostora i prilagodite raspored čišćenja koje Mop robot usisivač S10 obavlja za vas!

 

Xiaomi prečišćivač vazduha 4 Pro pretvara prostorije u šumsku oazu - sa najsvježijim vazduhom

Dugoročno izlaganje zagađenom vazduhu predstavlja rizik po zdravlje, te je danas ključno pronaći načine kako da dom pretvorimo u prijatan i siguran prostor! Xiaomi je pronašao revolucionarno rješenje – elegantan i kompaktan 4 Pro prečišćivač, koji vaše kućne prostorije pretvara u oazu kvalitetnog vazduha – svježeg poput šumskog!

 

Ovaj uređaj uklanja sva štetna zagađenja, PM2,5/PM10 čestice, buđ, polen, perut kućnih ljubimaca i prašinu. Sve što je potrebno je da ga uključite u struju – i za 15 minuta vaša dnevna soba, koja u prosjeku ima 40m², u potpunosti će biti prečišćena, a vazduh prijatan i bezbjedan za vas i vašu porodicu.

 

Zahvaljujući smart tehnologiji možete pratiti kvalitet vazduha u realnom vremenu i prilagoditi brzinu čišćenja. Ovaj gedžet je i veoma ekonomičan, te uz Xiaomi prečišćivač vazduha 4 Pro vam je potreban samo jedan filter za do godinu dana upotrebe!

Xiaomi buds 3T Pro - za najkvalitetniji zvuk i ultimativnu eleganciju

Svaka žena će vam reći da ne može da zamisli jedan dan bez bežičnih slušalica – bilo da je u pitanju šetnja, vožnja prevozom ili razgovor telefonom! Xiaomi je predstavio moćne buds 3T Pro slušalice modernog dizajna. Krasi ih elegantan oblik i boje, što će oduševiti sve ljubiteljke mode!

 

Uz vrhunske funkcije, kao što su ANC procesor i sposobnost poništavanja buke do 40dB, ove slušalice vam omogućuju da čujete samo ono što zaista želite da čujete!

 

Kvalitet zvuka je na studijskom nivou i ispunjava zahtjeve žena koje koriste bežične slušalice svakog dana – za poslovne sastanke, ili kada obavljaju posao na laptopu. Ono što je posebno značajno jeste da Xiaomi Buds 3T Pro slušalice mogu da se povežu sa dva uređaja istovremeno, uključujući telefone, tablete, računare i druge pametne uređaje.

(wannabe)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...