Samo ne ti... Najiščekivanija romantična komedija konačno je u kinima

  

film_serija_cinestar_romantična-komedija_samo-ne-ti_zabava_kultura_odmor_magazin_lifestyle

Najiščekivanija romantična komedija godine, jedinstvena i po svojoj provokativnoj 15+ preporuci, napokon stiže u široku kino distribuciju! Od 28. prosinca u Cineplexx kinima u Zagrebu i Splitu organizirane su Ladies Night projekcije uz piće dobrodošlice te dm i Juliana nails poklone. Ako jedva čekate film, dan ranije otvorene su i pretpremijerne projekcije u kinima Cineplexx i CineStar!

Stvarna kemija dvoje zanimljivih glumaca u glavnim ulogama

Film je ubrzo nakon najava zaintrigirao publiku diljem svijeta zbog svoje R-rated oznake što je odmah označilo da ovo neće biti standardna romantična komedija. A kako je u projekt kao izvršna producentica i glavna glumica uključena Sydney Sweeney, poznata po ulogama Cassie u Euforiji, Olivije u Bijelom Lotusu te Pippe u erotskom trileru Voajeri, ta oznaka dobila je i konkretnu potvrdu. Kako se u projekt uključio Glen Powell, a dogodovštine sa snimanja u Australiji prelile u javnost, ova na prvu provokativna komedija dobila je i šarmantni, romantični aspekt ponajviše zbog stvarne kemije svojih glavnih glumaca!

Sydney Sweeney i Glen Powell već mjesecima provociraju svojom prirodnom kemijom koja graniči sa zaljubljenošću kako bi još više podigrali film te kako bi dodatno užarili glasine o njihovoj aferi. Što je više talk showova i predstavljanja filma, to više njih dvoje plijene pozornost ne samo svojim izgledom nego i međusobnom romantikom, šarmom i kemijom. Samo ne ti počinje se prikazivati u kinima, a vi možete ove zime s filmom otputovati u toplije krajeve i uživati u avanturama koje će vam ponuditi ovaj šarmantni par, bili oni to zapravo ili samo na filmu!

Radnja filma:

Bea (Sydney Sweeney) i Ben (Glen Powell) izgledaju kao savršeni par, ali nakon nevjerojatnog prvog spoja dogodi se nešto što njihovu vatrenu privlačnost pretvori u ledenu, sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na vjenčanju u Australiji. Zato rade ono što bi učinile bilo koje dvije zrele odrasle osobe - pretvaraju se da su par!

(zenskirecenziraj)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...