Poruka dana...

 

Sve vrijedne stvari u životu čuvaš, držiš blizu sebi i ne puštaš. Učini tako i s ljudima. Ako ti nešto znače. I ako želiš da ti traju. I kad dođu ona teška vremena kada bi preko usta tako lako prešla ona gruba riječ. Ugrizi se za jezik. I ne daj joj vanka. Nemoj zbog jedne male svađe izgubit nešto jako vrijedno. Nisu ljudi roba da, kada je iznosiš i odereš, da je skineš i baciš. Sigurno ne bi volio da to isto netko s tobom učini.

Nemoj se pitati tko te ne voli, kome se ne sviđaš, kome ideš na živce. Pitaj se tko su oni s kojima tvoja duša oživi. S kime ti je lijepo i kad dođu teški dani. I kad te život razlomi na male komadiće, pogledaj tko je onaj tko će doći do tebe, sakupiti svaki od tih komadića i ponovno te sastaviti u cjelinu. Lijepom riječju. Pogledom koji miluje. Tišinom koja srce zacjeljuje. Čuvaj te ljude. Čuvaj sebe. Čuvajte se u ovom svijetu.

poruka-dana_mario-žuvela_lijepe-misli_atma_motivacija_story_lifestyle_journal

- Mario Žuvela

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...