8 zimskih frizura koje svima dobro stoje

 

Bez obzira da li želite brzu ili malo zahtjevniju frizuru, dnevnu ili večernju varijantu, elegantnu ili ležernu – na pravom ste mjestu. Donosimo frizure koje svima dobro stoje, a idealne su za zimsku sezonu.

 

Francuski tvist

kosa_frizura_ljepota_minimagazin_journal

Ova moderna i elegantna frizura zaista je jedna od onih za koje se vrijedi potruditi, jer je efekat spektakularan. Štaviše, ovo je frizura koja odgovara baš svim prilikama, od poslovnih do svečanih, a fantastično stoji svakoj ženi.

 

Neuredna punđa

Osjećajte se fantastično i dobro izgledajte čak i sa, naočigled, neurednom kosom. Ležerna punđa je odlična, jer je možete napraviti za svega pet minuta, a izgledaćete fantastično.

 

Podvrnuta francuska pletenica

Ako želite da podignete kosu, a da se frizura razlikuje od uobičajene punđe ili repa, podvrnuta ili ušuškana francuska pletenica odlično je rješenje. Frizura idealna za večernje izlaske i za, generalno, svečane prilike.

 

Zaglađena i elegantna

Ova šik frizura ima sve elemente super-zvijezde. Jednostavna je za napraviti i dobra je i za dnevne, a i za večernje varijante. Ukrasi u vidu bisera čine je još privlačnijom i interesantnijom.

 

Podignute šiške

Frizura koja izgleda osvježavajuće i elegantno. Ovdje je cilj maknuti kosu od lica, što je i postignuto zahvaljujući pramenovima koji nježno uokviruku samo lice, ali i visoko podignutim šiškama.

 

Retro punđa

Ova klasična, retro niska punđa siguran je znak da ćete biti primijećeni, gdje god da se nalazite. Stil koji nas vraća u sedamdesete godine prošlog vijeka trenutno je veoma popularan, ali i idealan za mnogobrojne prilike.

 

Piksi

Ukoliko volite kratku kosu, onda znate kako je piksi frizura koja odolijeva smjeni trendova, jer je gotovo pa uvijek moderna i popularna. Ovaj stil sa ugaonim šiškama odlično stoji svakoj ženi, a sama frizura je stil koji će veoma dugo biti trendi.

 

Ušuškana niska punđa

Ovo je još jedna retro frizura iz sedamdesetih godina prošlog vijeka, a koju su nosile slavne dame. Ona je veoma dobar izbor za zimsku sezonu – odlična je za sve prilike, ali i veoma jednostavna za održavanje.

(minimagazin)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...