Ovih blagdana it komad bit će ova H&M-ova haljina koja se rasproda u trenu, a lista rezervacija je podugačka

 

blagdanska-kolekcija_viralna-haljina_Tik-tok_H&M_haljina

Gužva u H&M-u i nije neka novost, ali gužva koja se stvara oko specifično jedne haljine nije baš svakodnevna pojava. A izgleda da sad postaje jasno kako će it haljina blagdanskih proslava biti upravo ova iz H&M-a. Naime, riječ je o kratkoj haljini A kroja od mekog velura prekrivenog sjajnim šljokicama. Okrugli izrez, dugi rukavi i duboki V izrez na leđima sa širokom vrpcom koja se veže u mašnu. Crna boja mašne čini posebno lijep kontrapunkt bijelom sjajnom materijalu haljine.

 

Nije trebalo mnogo da haljina iz najnovije kolekcije plane u trenu, a svaka veličina koja se dodatno pojavi u trgovinama ili web shopu odmah bude rasprodana. H&M-ova haljina postala je pravi viralni hit, pa influencerice na Tik Tok ne skrivaju oduševljenje ovom malom bijelom haljinom švedskog brenda. Uz decentan nakit i visoke potpetice, svjetlucavo bijela haljina s efektnom crnom maštom zavladat će partyjima koji nam predstoje. Jednako tako, haljina je dovoljno kratka da funkcionira i kao tunika na elegantne crne hlače - tek ideja ako nisi sklona nošenju tako kratkih haljina.

(miss)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...