Pronašli smo smo mjesto u kojem ćeš napuniti baterije ove jeseni

 

BUNGALOVI_INSPIRATIVNO_LIFESTYLE_MAGAZIN_MALA-JAHORINA_ODMOR_VIKEND_PUTOVANJA

Jesen je vrijeme kada u miru sumiramo sve što smo radili u prethodnom periodu i pripremamo se za nadolazeće hladnije dane. Tražili smo mjesto gdje ćemo spojiti prirodu, spokoj a i mogućnost za rad sa osjećajem topline doma. Tržeći takvo mjesto jedan dio ekipe Ultra magazina zaputio se u podnožje olimpijske planine Jahorina i stigao u planinsko odmaralište Mala Jahorina smješteno nedaleko od Sarajeva.

 

Ovo mirno i slikovito mjesto privlači ljude koji žele da se udalje od gradske gužve i provedu vrijeme u prirodi, ali takođe i sve one koji žele da najradosnije trenutke u životu proslave na poseban i drugačiji način.

Prvi utisak je definitivno ugođaj koji ovaj kompleks nudi svojim predivnim spojem udobnosti i prirodnog okruženja. Sastoji se od tri bungalova i glavnog objekta. Dodatnu dozu šarma i ljepote odmoru u ovom prirodnom okruženju daju đakuzi i sauna spajajući sve blagodati prirode sa savremenim luksuzom i stvarajući iskustvo koje će nam definitivno ostati urezano u sećanju.

Ono što nam je posebno ukralo pažnju na ovom magičnom mjestu jeste rustikalni enterijer koji ima toplinu koje se teško mogu nadmašiti. Kada se rustikalni ambijent kombinuje sa prirodnim okruženjem rezultat je jedinstveni doživljaj koji spaja tradicionalnu estetiku sa savremenim komforom.

 

Jedna od ključnih karakteristika enterijera ovog kompleksa su drvene površine, koje daju prirodnu toplinu i autentičnost u prostoru, praveći opuštajuću atmosferu. Drvene grede i podovi doprinose prirodnom šarmu i udobnosti.

Veliki prozori su još jedna karakteristika enterijera ovih prekrasnih bungalova kroz koje ulazi prirodna svjetlost i kroz koje se pruža predivan pogled na okolinu. Jednostavnost i autentičnost odlikuju enterijer svakog od objekta. Paleta boja obično uključuje prirodne tonove poput smeđe i sive što stvara harmoničan spoj sa spoljnim pejzažem.

Druženje s prijateljima i pripremanje dobre, gurmanske hrane nikad nije loša ideja, a mi smo na obroncima olimpijske ljepotice pronašli ovo čarobno mjesto gdje je komfor spojen sa udobnim ambijentom, pa ako planiraš romantični bijeg ili druženje s prijateljima, Mala Jahorina je destinacija koja bi se trebala naći na vrhu tvoje liste. Za više informacija o ovom smještaju posjeti Instagram profil Mala Jahorina.

(ultra)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...