Preminuo je Matthew Perry, zvijezda serije 'Prijatelji'

 

Matthew-Perry_glumac_holivud_prijatelji_serija_Chandler

Holivudski glumac Matthew Perry preminuo je u 54. godini u subotu u Los Angelesu. Svijet ga pamti kao duhovitog i zbunjenog Chandlera Binga u humorističnoj seriji "Prijatelji". Perry je pronađen u jacuzziju u kući, a uzrok smrti je utapanje, iako nije službeno potvrđeno.

 

Mnogi obožavatelji kultne serije "Prijatelji" izražavaju tugu na društvenim mrežama. I ranije su često bili zabrinuti za njega jer se godinama borio s ovisnošću o alkoholu i tabletama protiv bolova i više puta priznao kako se čak ni ne sjeća nekoliko sezona serije zbog toga. Prošao je i kroz nekoliko rehabilitacija, a u posljednje vrijeme je bio puno bolje. Često je objavljivo crtice iz svog života na društvenim mrežama.

Tužan oproštaj

Mnoge kolege i prijatelji opraštaju od Matthewja, a među prvima se oprostila i Maggie Wheeler. Glumica koja igrala njegovu djevojku u kultnoj seriji kroz nekoliko sezona. "Kakav gubitak. Nedostajat ćeš svijetu, Matthew Perry. Radost koju si donio mnogima u svom prekratkom životu će živjeti. Osjećam se tako blagoslovljeno svakim kreativnim trenutkom koji smo dijelili", napisala je glumica koja je glumica Janice.

I kolegica Selma Blair se također oprostila od Perryja, i ona je glumila u kultnoj seriji "Prijatelji".

Morgan Fairchild, glumila je Chandlerovu majku Noru Bing, nježno se oprostila s Perryjem. "Srce mi je slomljeno zbog prerane smrti mog 'sina'..."

 

Kanadski premijer Justin Trudeau je poznavao glumca kada su bili djeca, također se oprostio. "Hvala za smijeh. Volimo te i nedostajat ćeš nam."

(zena)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...