Ove jeseni latte outfiti vode glavnu riječ na ulicama modnih metropola, a mi izdvajamo smeđe komade koji odišu luksuzom i šikom

 

H&M_latte-boja_latte-outfiti_Mango_massimo-dutti_modni-trendovi_smeđa-boja_Stradivarius_Zara_zemljane-boje_zemljani-tonovi_moda

Malo tko se neće složiti da je smeđa boja simbol jesenske sezone, a ove godine naglasak je na latte outfitima koji podrazumijevaju nošenje različitih nijansi od glave do pete. Ovaj trend primamljiv je zbog svoje nenametljivosti i činjenice da je vrlo jednostavno ove tonove ukomponirati u garderobu, posebice ako ste pobornica minimalizma. Planirate li se počastiti novom odjećom i modnim dodacima, u nastavku izdvajamo 14 najljepših smeđih komada kojima je nemoguće reći ‘ne’…

 

Nakon što je osvojio beauty entuzijastice, latte trend se iz kozmetike preselio i na odjevne predmete, pa će u narednim mjesecima ulicama modnih metropola tako dominirati smeđe odjevne kombinacije.

 

Sve i ako niste ljubitelj zemljanih tonova, tijekom hladnih mjeseci teško ih je izbjeći jer gotovo da nema jesenske kolekcije u kojoj nisu zastupljeni smeđi odjevni predmeti tople boje konjaka ili mliječne čokolade.

Latte trend podrazumijeva nijansu kave, kakaa, tamne čokolade, konjaka i ostalih, sličnih, kremastih, tonova koji variraju od hladnih to toplih.

 

Smeđa boja simbolizira toplinu, snagu, pouzdanost, otpornost i sigurnost, a osim toga, lako se uklapa u svačiji stil i kombinira uz razne druge nijanse – od neutralnih preko aktomatskih do jarkih.

 

Ako ste ljubiteljica monokromatskih outfita, poigrajte se s nekoliko tonova smeđe za nešto dinamičniji i odvažniji look koji ne prolazi nezapaženo.

 

Ako još niste opremili garderobu za nadolazeće mjesece, zavirili smo u kolekcije popularnih modnih imena i odabrali 15 ludo dobrih smeđih komada vrijednih svake lipe:
















Trendseterice s Instagrama prigrlile su sve nijanse smeđe boje, a evo kako ih najradije furaju u svakodnevnim prilikama:













(coverstyle)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...