Magazin Maxim tvrdi da je ovo najzgodnija i najuspješnija žena 2023. godine

 

ljepota_klix_časopis_magazin_maxim_margot-robbie_Hot-100_australia_journal_fim_barbie

Margot Robbie je najzgodnija i najuspješnija žena 2023. godine prema izboru časopisa Maxim.

 

Maxim Australia je objavio svoju godišnju Hot 100 listu za 2023. godinu, na kojoj su prikazane najuspješnije i najljepše žene u zabavi, sportu i pop kulturi.

 

Na vrhu liste je glumica Margot Robbie koju su proglasili najzgodnijom i najuspješnijom ženom ove godine, a čija holivudska karijera nastavlja da blista nakon uspjeha njenog posljednjeg filma "Barbie"

 

To je druga godina zaredom i rekordni četvrti put da je Robbie na vrhu liste Hot 100.

Nogometašica Sam Kerr zauzela je drugu poziciju, a slijede je Delta Goodrem i Sophie Monk. Supruga Kaynea Westa Bianca Censori zauzela je 18. mjesto na listi.

 

"Naša godišnja Hot 100 je lista naslijeđa koja je evoluirala u proteklih desetak godina. 2023. nastavlja slaviti izvanredne Australke koje su utjecale, impresionirale ili uticale na nas svojom sposobnošću, intelektom, humorom, naslovima, drskošću i sveukupno nevjerovatnim talentima", rekao je glavni urednik MAXIM-a Santi Pintado u izjavi.

(klix)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...