Kate Hudson želi pronaći izgubljenu haljinu iz filma ‘Kako se riješiti dečka u 10 dana’

 

Kate-Hudson_haljina_film_Matthew-McConaughey_romantična-komedija_zabava

Među kultne filmske haljine svakako spada i žuta večernja haljina golih leđa koju je Kate Hudson nosila u filmu “Kako se riješiti dečka u 10 dana”.

 

To je ujedno i jedan od najpamtljivijih filmskih modnih trenutaka Kate Hudson, a tu toaletu nosila je u legendarnoj sceni u kojoj s Matthewom McConaugheyjem pjeva “You’re So Vain”.

U romantičnoj komediji “Kako se riješiti dečka u 10 dana” iz 2003. godine redatelja Donalda Petrieja Kate Hudson odglumila je kolumnisticu Katie koja za svoju kolumnu želi napraviti mali eksperiment te u razdoblju od deset dana započeti vezu i otjerati muškarca svojim ponašanjem.

 

U taj tajni eksperiment upusti se s velikim zavodnikom Benom (Matthew McConaughey) koji se pak s prijateljima kladio da može u roku od deset dana navesti ženu da se zaljubi u njega. Naravno, ni Katie ni Ben ne znaju da ovo drugo ima tajni zadatak.

 

Jedna od najpoznatijih scena iz filma je ona u kojoj Katie na dobrotvornu večeru dolazi u prekrasnoj žutoj večernjoj toaleti otvorenih leđa u kojoj je i otpjevala “You’re So Vain”.

Glumica je u jednom intervjuu otkrila kako je ta kreacija nastala u saradnji kostimografa koji je radio na filmu i dizajnerice Carolina Herrera, a rezultat je bila jedna od najslavnijih žutih filmskih haljina.

 

Hudson je priznala i kako nema pojma gdje je haljina sada te da bi je voljela pronaći.

 

Matthew McConaughey je pak priznao kako bi volio snimiti nastavak legendarne romantične komedije jer je radnja filma idealna da ima nastavak.

 

“Kada je riječ o romantičnim komedijama, taj film je zaista dobar. I traje! Ljudi ga i dalje vole. Bio je užitak snimati ga”, kazao je McConaughey.

(zadovoljna)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...