Elegantne čizme Saint Laurent u čokoladno smeđoj boji novi su predmet žudnje

 

Modna industrija oduvijek je bila poprište inovacija i stilskih promjena. Brendovi se trude da iznenade svoje poklonike novim kolekcijama, prikazujući nove trendove i stvarajući luksuzne komade koji ostavljaju bez daha.

ČOKOLADO-SMEĐA_ČIZME_ELEGANCIJA_LIFESTYLE_MAGAZIN_MODA_MODERNO_SAINT-LAURENT 

U svijetu visoke mode, Saint Laurent se uvijek izdvajao po svom sofisticiranom pristupu modi, a najnoviji adut u njihovoj kolekciji donosi još jedan spektakularan modni komad – čizme iz serije “Vendome” u prekrasnoj čokoladno smeđoj boji od “glazirane” kože.

 

Saint Laurent sinonim je za eleganciju i luksuz već decenijma. Njihove kolekcije nikada ne razočaravaju, a Vendome čizme nisu izuzetak. Ovaj model čizama savršen je odabir za žene koje cijene kvalitet, istovremeno žele ostaviti snažan modni utisak.

Jedan od najupečatljivijih aspekata ovih čizama je njihova boja. Čokoladno smeđa je boja koja asocira na toplinu, udobnost i klasičnu eleganciju. Dodatno, “glazirana” koža čini ovu nijansu još privlačnijom. Sjajna površina kože donosi sofisticirani sjaj i teksturu koja će sigurno privući mnoge poglede.

 

Model čizama Vendome takođe se ističe svojim dizajnom. Visoka potpetica i elegantan špicasti vrh čine ih savršenim izborom za razne prigode, od večernjih izlazaka do poslovnih sastanaka. Ovakav model najbolje se uklapa u kombinaciji s mini haljinama ili midi suknjama i jako je senzualan dodatak svakoj kombinaciji.

U svijetu mode, Saint Laurentova kolekcija čizama Vendome u čokoladno smeđoj “glaziranoj” koži označava spoj klasične elegancije i modernog luksuza. Ovaj model će vjerojatno postati jedan od ključnih komada za jesen i zimu te privući ljubitelje mode širom svijeta.

 

Visina potpetice iznosi 11 cm, a kao jedini detalj imaju traku od kože s mini kopčom. Cijena im iznosi 1650 eura, pa ostaje da se nadamo da će ove čizme uskori početi kopirati i high street brendovi sa znatno prihvatljivijim cijenama, pa ako ništa drugo, možemo kupiti neki sličan originalu.

(ultra)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...