Pogledajte trailer za Netflixov dokumentarac o životu Davida Beckhama

 

DAVID-BECKHAM_DOKUMENTARNA-SERIJA_LIFESTYLE_MAGAZIN_NETFLIX_nogomet

Nova Netflixova dokumentarna serija donosi nam uvid u život jednog od najpoznatijih fudbalera na planeti, Davida Beckhama, bivšeg engleskog fudbalera, a objavljeni su i prvi detalji serije “Beckham”.

 

“David Beckham je jedno od najpoznatijih imena na planeti, ali malo onih koji zapravo znaju ko je on. Od njegovih skromnih početaka u radničkoj klasi u istočnom Londonu, njegove želje i odlučnosti za pobjedom te borbe za pronalaženjem ravnoteže između ambicije, ljubavi i porodice, njegova priča je priča o velikim životnim usponima i padovima”, poručuju iz Netflixa.

 

Dokumentarnu seriju režirao je Fisher Stevens, a producirao John Battsek. Prema Netflixu, ovaj je dvojac dobio “neviđeni pristup Davidu, njegovoj supruzi Victoriji, njegovoj porodici, prijateljima i suigračima”.

 

Sa Netflixa poručuju da je ovaj dokumentarc “intimni portret muškarca, kao i hronika kasnomodernog sporta i kulture slavnih”. Dokumentarna serija se sastoji od četiri epizode i od 4. oktobra biće dostupna na  Netflixu.

 

Pogledaj trailer i zapiši datum premijere.

(ultra)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...