Pet modnih boja koje će obilježiti jesen 2023.

 

jesen-2023_jesenski-trendovi_moda_jesen_modni-trendovi

Ove jeseni primjetan je zaokret među modnim dizajnerima u usporedbi s prethodnim sezonama, a pet boja apsolutno će obilježiti nadolazeću modnu sezonu.

 

Čini se da su i dizajneri konačno počeli usklađivati svoje kolekcije s realnošću svakodnevnog života.

 

Minimalizam, jednostavnost i koncept “tihe elegancije” postaju izuzetno popularni među zaljubljenicima u modu, što se jasno očituje u ovosezonskim trendovima (i moramo priznati da nam se to jako sviđa).

 

Poznati modni brendovi uspješno su ukomponirali praktičnost kroz svakodnevicu i modnu izražajnost, a to se osobito vidi u izboru boja koje će dominirati na modnoj sceni u ovoj jesenskoj sezoni.

 

Crvena

Crvenu boju mogli ste viđati na Tjednima mode, stoga ni ne čudi to što je uvrštena upravo u najpopularnije boje koje će se nositi ujesen.

 

Ako volite upečatljive komade, sada ste slobodni odabrati ih upravo u čistoj crvenoj boji – od odjeće do modnih dodataka.

Siva

Kako se predviđalo na početku godine, tako se i ostvarilo. Siva je jedna od popularnijih boja u modnom svijetu, a najviše je možete uočiti kroz monokromatske lookove.

 

Jesen i zima svakako će još više izvući ovu boju iz ormara, i to najviše kroz kapute, džempere i jakne.

Limun žuta

Boja će podići styling svake kombinacije i zato je nikako nemojte izostaviti, već je uvrstite u svoj look kroz T-shirt, kao i modne detalje poput torbica ili remena.

 

Gucci i Jill Sander, poznati modni dizajneri, također su je uvrstili u svoje nove kolekcije.

Srebrna

Jesen je pravo doba za kombinacije sa srebrnom bojom ako je volite, a uz to ćete i biti u trendu. Ovo je boja koju nije toliko nemoguće modno uskladiti kao što se to čini na prvu, zato pokušajte eksperimentirati i vidjeti kako je uvrstiti u svoje outfite.

Ledeno plava

Boja koja podsjeća na hladnu zimu i sezonu snijega i leda sada će itekako biti popularna. I moramo priznati da će zbog ugodnosti koju pruža biti itekako zanimljivo nositi je. Modni high street brendovi već su predstavili komade u ovoj boji, pa svakako zavirite.

(ljepotaizdravlje)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...