Jedva smo dočekali jesen kako bi ušuškali u tople dekice, a ove su nam zapele za oko

 

deke_jesen_dom_uredi-dom_savjeti_Sinsay_Jysk_Emmezeta_IKEA

Dolaskom jeseni u naše krajeve, priznajemo da stalno razmišljamo o toplim dekicama u koje ćemo se ušuškati tijekom večeri!

 

Dekorativne deke odličan su način kako dodati toplinu, udobnost i stil vašem domu, posebice zato što dolaze u različitim bojama i dimenzijama, kao i materijalima.

 

Ako želite da sve bude u skladu, izaberite deke u bojama koje odražavaju jesen, poput bordo, tamnozelene ili sive, ili pak možda neke s jesenskim motivima kako bi dale sezonski čar domu.

 

Prebacite deke preko kauča, fotelje ili kreveta da biste unijeli toplinu i teksturu prostoru, a isto tako možete ih posložiti kao dekorativne elemente u košare.

 

Još jedna od ideja je da ako imate terasu ili balkon, koristite deke kako biste stvorili udoban kutak za opuštanje. Postavite deke na stolice ili ljuljačke i uživajte u svježem jesenskom zraku i ispijanju čaja. Zvuči idilično, zar ne?

 

Dakako, onaj nama najdraži dio jest ušuškavanje ispod njih za vrijeme onih hladnih, kišnih, maglovitih jesenskih dana.

 

U svakom slučaju, koji god način korištenja odabrali, dekorativnim dekama možete stvoriti toplu i ugodnu atmosferu u svom domu tijekom jeseni i istovremeno dodati jesenski šarm vašem dekoru.


Foto: Sinsay, Jysk, Emmezeta, IKEA

(ljepotaizdravlje)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...