PREPOZNAJETE LI SE? Ovi horoskopski znakovi uživaju u dobivanju komplimenata!

 

EGO_kompliment_horoskopski-znakovi_horoskop_zabava

Oni uživaju primati te pohvale jer im dižu ego

 

Osjećamo se dobro i sigurni smo u to kako se ponašamo kada primamo komplimente. Međutim, neki znakovi horoskopa vole komplimente i pohvale te će se ponašati na određeni način kako bi dobili prihvaćanje drugih u obliku pozitivnih komentara. Oni uživaju primati te pohvale jer im dižu ego. Zapravo, ti ljudi povezuju pohvale sa svojim osjećajem sebe, a čak idu toliko daleko da traže komplimente kako bi poboljšali svoj ugled.

 

Ovan

Ovan pokazuje svoje vještine i snagu kako bi im drugi mogli dati kompliment, iako to možda ne izgovaraju naglas. Obožavaju ljubav i žude za ljudskom pažnjom. Oni uživaju primati priznanja i ponašat će se na najdivnije načine da ih dobiju. Ako ih netko pohvali, mogli bi pomisliti da su dobili na lutriji i osjećati se bolje.

 

Rak

Ova nježna srca cijene laskanje. Rakovi se mogu s vremena na vrijeme osjećati pomalo nesvjesno, ali sve što im je potrebno jest da se njihov trud vidi. Dakle, oni zapravo cvjetaju na komplimentima od drugih ljudi. Da bi se osjećali zaslužnima, potrebna im je pohvala i divljenje.

 

Lav

Oni samo brinu o pohvalama koje ste im spremni dati. Prvenstveno žele da njihovo povjerenje bude priznato i cijenjeno. Ovi hrabri pojedinci traže priznanje i pohvalu kako bi povećali svoj ponos. Afirmacije jako uzbuđuju Lavove budući da utječu na njihovu sliku o sebi.

 

Vaga

Iako zapravo ne žele biti u središtu pozornosti, Vage se ponašaju na način koji im prirodno privlači komplimente. Primanje pohvala čini da se osjećaju divno, poboljšava im samopouzdanje i gradi njihov stav jer im omogućuje da zamijete dobre stvari koje se oko njih događaju i ponašaju se na određeni način.

(vecernji)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...