HOT!!! Mila Horvat, Nikolina Pišek i Ana Gruica... Čija je fotografija izazovnija?

 

cover-style_Ana-Gruica_bikini_Mila-Horvat_Nikolina-Pišek_ljeto_more_ljepota_celebrity_zabava

Temperature iznad 30 stupnjeva i sezona oskudnih badića u punom su zamahu. Kako zagolicati maštu brojnih obožavatelja pokazale su televizijske voditeljice Nikolina Pišek i Mila Horvat, ali i glumica Ana Uglešić, koje su uskočile u minijaturne bikinije i podijelile fotografije na kojima su u prvom planu njihove lijepo oblikovane stražnjice. Poznate dame opasno su podigle temperaturu na društvenim mrežama a mnogi se slažu kako bi svojim izdanjima mogle otopiti i ledenjake..

 

Čini se da zaslužen odmor i trenuci opuštanja itekako gode Nikolini Pišek koja je ovog ljeta u svoj kovčeg za putovanja spremila pregršt kupaćih kostima kako bi na svakoj destinaciji na kojoj se pojavi zablistala u zvjezdanom stilu.

 

Jezero Como, Rim, Mykonos, Rhodes, špilje Blue Grotto na Malti, Zadar samo su neke od destinacija na kojima je ovog ljeta uživala 48 – godišnja televizijska voditeljica koja se gotova sa svake javila ‘razglednicom’ na Instagramu, fotografijom na kojoj pozira u badiću.

Ana Gruica Uglešić na Instagramu je objavila novu fotografiju u bikiniju i pokazala liniju za pozavidjeti.

 

Nije tajna da se 40 – godišnja splitska glumica Ana Gruica Uglešić trudi održati top formu i zato redovito vježba, a koliko joj se to isplati i da su rezultati stvarno vidljivi pohvalila se pratiteljima na društvenim mrežama.

I bivša televizijska voditeljica 41 – godišnja Mila Horvat nakon dužeg izbivanja iz javnosti uljepšala je dan svojim pratiteljima na Instagramu golišavim fotografijama.

 

Lijepa Mila na snimkama se brčka u moru, a na sebi nosi minijaturni crni bikini koji je istaknuo zanosne obline.

(coverstyle)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...