"YACHT GIRL SUMMER": Mornarski stil začinjen chic detaljima koji je zaludio tiktik

 

YACHT-GIRL-SUMMER_TIKTOK_MODNI-TRENDOVI_LJETO-2023_PRUGICE_mornarski-stil_moda_ljepota_journal

Ljeto 2023. obiluje modnim trendovima ali jedan trend se iz godine u godinu potvrđuje kao modni klasik koji je ove sezone osvojio i TikTok te je omiljeno među modnim influencerima. Radi se o "yacht girl summer" stilu koji savršeno odgovara estetici Francuske rivijere i Mediterana, ljetovanju na jahtama i jedrilicama, uživanju na otocima... a zaludio je TikTok.

A kako oblikovati ova stil? TikTok poručuje kako je važno u stil ubaciti malo plavo bijelih prugica, malo glamura iz 90-ih, bijelih hlača, košulja i haljina, malo francuskog je ne sais quoi – i to je to. Odlična inspiracija je stil Hailey Bieber, Sofie Richie koji je odabrala za nedavni medeni mjesec ili look Katy Perry s Wimbledona.

Od premium i luksuznih brendova inspiraciju pružaju Ralph Lauren, Toteme i Valentino i ne zaboravite kako je najvažnije odabrati savršenu ljetnu paletu boja te chic modne detalje.

(luxury)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO