Promjene se događaju već nakon 2 tjedna: Evo što će vam se sve dogoditi ako iz prehrane izbacite šećer

 

mršavljenje_prehrana_šećer_zdravlje

Šećer je dio naše prehrane, no ako smanjimo njegov unos, to može imati veliki pozitivan učinak na vaše zdravlje. Naravno, postoje stvari poput slatkiša, čokolade, kolača i gaziranih pića za koje znamo da sadrže puno šećera. Postoji i mnogo svakodnevnih namirnica koje sadrže iznenađujuće velike količine šećera, poput stvari poput bijelog kruha, žitarica, pa čak i navodno zdravih stvari poput voćnih sokova.

 

Ali, kakav bi utjecaj na vaše zdravlje imalo potpuno izbacivanje šećera? Pa, jedan bi nam video mogao dati ideju.

 

Dr. Eric Berg objavio je videozapis po video u kojem to ispituje i naveo devet stvari koje se mogu dogoditi vašem tijelu ako izbacite šećer.

 

Prvo što je spomenuo bilo je o vašem obliku tijela, rekavši da će vam se lice i tijelo promijeniti. Nadalje govori da će vam se zdravlje poboljšati, smanjenje unosa šećera pomoglo bi vašim očima, arterijama i bubrezima. Kao treću stvar navodi da ćete manje ići mokriti tijekom noći što znači manje isprekidanog sna.

 

Četvrto je, ironično, više energije. Šećer je vrlo energetska hrana, ali ako ga imate u velikim količinama, možete se srušiti. Broj pet bilo je smanjenje žudnje za hranom između obroka. Redovita i dosljedna prehrana odličan je način da poboljšate svoje prehrambene navike. Pod brojem šest bilo je smanjenje boli, nestanak ukočenosti i upale.

 

Sedam je činjenica da ćete smršaviti. Šećer uvelike pridonosi pretilosti, pa je logično da bi njegovo izbacivanje dovelo do mršavljenja. Broj osam je poboljšanje vaše kože i tena. Prehrana može imati velik utjecaj na vašu kožu. I posljednja točka je da će izbacivanje šećera poboljšati vašu otpornost na inzulin. Ovo je posebno važno za ljude koji imaju dijabetes, jer je inzulin ključan za regulaciju razine šećera u krvi.

(hrvatskadanas)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...