Za prekrasnu kožu isprobajte BB i CC kreme za tijelo

 

BB-krema_CC-krema_krema-za-tijelo_izdvojeno_losioni-za-tijelo_njega-kože_ljepota

Svi znaju za BB i CC kreme za lice, ali sada možete dobiti jednako prekrasnu kožu na cijelom tijelu! Svakim korištenjem ovih nevjerojatno svestranih krema vaša koža postaje blistava i suptilno preplanula.

 

Ako ste spremne prikriti nedostatke na nogama da biste zablistali u kratkim hlačicama ili uljepšati svoj dekolte, isprobajte jednu od ovih toniranih krema za tijelo.

 

Da, BB i CC kreme koje volite za ujednačavanje tena i prikrivanje nepravilnosti na licu sada dolaze i u obliku losiona za tijelo. Baš kao i verzije za lice, ove kreme u boji pomažu poboljšati izgled vaše kožu te pružiti suptilno pokrivanje. Mogi bismo reći da su one nešto poput tekućeg pudera za vaše tijelo.

 

Najbolje BB i CC kreme za tijelo

Bilo da želite prekriti paučaste vene i kapilare na nogama, sakriti prištiće na leđima ili jednostavno udahnuti preplanuli sjaj vašem dekolteu, isprobajte jednu od ovih tonirani krema za tijelo.

 

Obojena CC krema za tijelo, Erborian

Erborianova CC krema za tijelo hidrira, omekšava i vidljivo zaglađuje kožu. Formula sadrži pigmente koji se ravnomjerno raspoređuju u dodiru s kožom te ujednačava ten kože. Ne brinite se, ne ostavlja tragove na odjeći, a prikladna je za sve tonove kože.

 

Body Sauce Body Luminizing Tint, Fenty Beauty

U čak sedam različitih nijansi, ova lagana formula gel-kreme pruža svilenkastu teksturu koja je otporna na preslikavanje na vašu odjeću. Prirodno se stapa s vašom kožom ostavljajući osunčani sjaj zdrave i ljepše puti.

 

Brazilian Body CC krema, Eveline Cosmetics

U vodootpornoj formuli kombinira dobrobiti tekućeg pudera i hranjivog losiona za tijelo. Evelinova CC krema daje koži efekt prirodne preplanulosti te učinkovito maskira nesavršenosti, poput diskoloracije ili paučastih vena.

 

BB Body Perfecting Skin Cream, Jergens

Ova svestrana krema trenutno poboljšava izgled vaše kože. Hidrira je, vraća blistavi sjaj i učvršćujuće, dok istodobno skriva sve sitne nesavršenosti koje ne želite da drugi vide. Možete je pronaći u dvije nijanse.

 

Skin So Soft Satin Glow Illuminating, Avon

Zahvaljujući toniranim, optičkim iluminatorima, ova Avonova hidratantna krema čarobno prikriva sve nesavršenosti kako bi vaša koži izgledala besprijekorno i bila meka na dodir.

 

Self Sun Body Tinted Lotion, Clinique

Hitno trebate uskočiti u kratku haljinu ali ne želite pokazati “bijele” noge? Cliniqueva formula obojenog losiona za tijelo, obogaćena dodatkom sredstva za samotamnjenje, vašoj će blijedoj koži udahnuti blagi do srednji intenzitet preplanulosti u samo nekoliko sati.

 

Naked Skin Body Beauty Balm, Urban Decay

U jednom potezu prikriva nedostatke dok istodobno hidratizira i uvršćuje vašu kožu vraćajući joj blistavi sjaj. Ova je BB krema dostupna u samo jednoj nijansi, međutim, fino se prilagođava svim nijansama kože.

(ljepotaizdravlje)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...