Amra Džeko pozirala u dresu Fenerbahčea

 

Amra Džeko na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju u kojoj pozira u dresu nogometnog kluba Fenerbahče i tako pružila podršku svom suprugu Edinu Džeki.

  

Nakon što je bh. nogometni reprezentativac Edin Džeko potpisao ugovor s turskim klubom Fenerbahčeom, on je ujedno s porodicom preselio u Istanbul.

 

Tom prilikom, njegova supruga i proslavljena bh. manekenka Amra odlučila mu je pružiti podršku tako što je obukla dres ovog poznatog turskog kluba, a u objavi je napisala "te boje", referirajući se na plavu i žutu boju, koje su "zaštitne boje" Fenerbahčea.

Edin-Džeko_Fenerbahče_Amra-Džeko_manekenka_ljepota_journal 

Porodica Džeko trenutno uživa na godišnjem odmoru u Beleku, koji se nalazi u Antaliji, inače poznatoj po brojnim luksuznim odmaralištima.

 

Na ovoj fotografiji, Amra je podigla dres i istakla svoje mišićavo tijelo i duge noge, zbog čega je dobila brojne komplimente. Mnogi pratioci poželjeli su im dobrodošlicu u Tursku i Fenerbahče.

 

Podsjećamo, bh. reprezentativac potpisao je dvogodišnji ugovor, a turski mediji su ranije pisali da će godišnje zarađivati 4,5 miliona eura po sezoni.

(klix)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO