Poruka dana...

 Svakog dana zapamti pravilo broj jedan: Ne popravljaj nepopravljivo! Ono što je otišlo – otišlo je. Za neke stvari jednostavno treba zatvoriti vrata. Jer davajući novu priliku pokazuješ da ne razumiješ život. Ni sebe. Priča kada je jednom završena, onda je završena. Sve ostalo su igrice. Uznemiravanja. Ne možeš započeti čitati novo poglavlje života, ako si stalno na nekom starom. Nije problem novu stranicu okrenuti.

Najgore što danas možeš napraviti je sažalijevati sebe. Ne čini to sebi! Obriši suze. Otvori ruke. I kreni naprijed. Ne gubi energiju na stvari koje ne možeš kontrolirati. Vrijeme, okolnosti i drugi ljudi nisu tvoj izazov. Tvoj izazov je da ti danas budeš bolji. Da naučiš uživati u životu kojeg imaš. I shvatiš da ti može biti lijepo s malo stvari. Možda ćeš usput danas dobiti i izgubiti mnoge stvari. Samo se potrudi da mir ne izgubiš. Za sve ostalo ćeš lako.

mario-žuvela:poruka-dana_sretan-život_lijepe-misli_afirmacije

- Mario Žuvela


Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...