Pomrčina Sunca u srijedu proizvest će dinamične vibracije i uliti ratničku energiju

 

HOROSKOP_ASTROLOGIJA_ZODIJAK_POMRAČENJE-SUNCA_JOURNAL_ZABAVA_LIFESTYLE
Tekuće razdoblje Ovna izuzetno je po tome što se tijekom njega događaju tri lunacije, od kojih je svaka praćena pomrčinom

 

Nakon mlađaka 21. ožujka i uštapa 5. travnja, u srijedu 19. travnja u 11:57 po našem vremenu dočekat ćemo još jedan mlad Mjesec u istom znaku, konkretno na 29 stupnjeva i sedam lučnih minuta Ovna.

 

Mlađak, bilo da je praćen pomrčinom ili ne, događa se samo kad se Sunce i Mjesec nađu na istom stupnju ekliptike. Predstojeće preklapanje ovih nebeskih tijela uzrokovat će potpunu prstenastu solarnu pomrčinu, popularno zvanu 'vatreni prsten'. Iako će ljepota te prirodne pojave biti vidljiva samo iz dijelova jugoistočne Azije, Australije i Pacifika, u astrološkom smislu odnosit će se na cijeli svijet i cijeli zodijak.

 

Pomrčina u srijedu proizvest će dinamične vibracije i uliti ratničku energiju, koja će pomoći mnogima da nadvladaju strahove. S obzirom na položaj Sunca i Mjeseca na zadnjem stupnju Ovna u trenutku pomrčine, ona će najjače utjecati na rođene oko 19. travnja, 20. srpnja, 20. listopada i 19. siječnja. Prilično će je osjetiti i oni čiji se natalni Mjesec nalazi na razmeđi Ovna i Bika, Raka i Lava, Vage i Škorpiona ili Jarca i Vodenjaka.

 

Pomrčine često dovode do naglih završetaka, početaka i spoznaja. Izgledno je stoga da ćete otvoriti oči pred nečim što dosad niste htjeli vidjeti. Ova vas pomrčina poziva da odredite prioritete, odbacite ono što vas sad samo opterećuje i prigrlite nešto novo, oko čega ste dosad bojažljivo motali. Ako ste odugovlačili s okončanjem toksičnog odnosa, s povlačenjem ključnog poslovnog poteza ili odlaskom na dugo odgađanu terapiju, ova bi vas pomrčina mogla natjerati na to.

(tportal)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...