Maestralni stajling Lejle Filipović: Za savršen dan u Londonu spojila dva vruća trenda

 

MODA_STAJLING_TRENDOVI_TARIK-FILIPOVIĆ_LEJLA-FILIPOVIĆ_KOŽNA-JAKNA_OUTFIT_KORZET_MOKASINKE_JOURNAL_TPORTAL_ŽENA_ZADOVOLJNA_MISS_LJEPOTA
Supružnici Filipović uživaju u Londonu, a Lejla je ponovno oduševila outfitom u kojem se ističu mokasinke i sve popularniji korzet

 

Lejla Filipović uživa na putovanju s obitelji u Londonu, a upečatljive trenutke s turističkih atrakcija rado dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama te oni svaki put ostanu zadivljeni njezinim outfitom.

 

Ovoga puta fotografirala se u popularnom bistrou Sky Garden i oduševila maestralnim stajlingom u kojem je spojila dva vruća trenda: mokasinke i korzet.

Mokasinke su početkom godine postale jedan od najpoželjnijih komada, a oduševljavaju svojom elegancijom i udobnošću te ih viđamo na svakom koraku. Odoljeti im nije mogla ni Lejla odabravši chic crni model te ih je vješto uparila s uskim crnim hlačama s efektnim prednjim prorezom.

Potom je nepogrešivu bijelu košulju stilizirala još jednim vrlo poželjnim komadom - korzetom. Ovaj komad sve češće viđamo na holivudskim zvijezdama, a nedavno su u njemu poglede na crvenom tepihu privlačile Katie Holmes i naša Zrinka Cvitešić.

Sve je zaokružila pogođenom trendi kožnom jaknom i efektnim kružnim naušnicama te elegantno svezanom kosom u rep.

 

Lejla uživa u Londonu sa suprugom Tarikom Filipovićem, proslavljenim glumcem i voditeljem, s kojim je uveselila sina Armana odlaskom na utakmicu Tottenhama te uživala u mnogobrojnim atrakcijama ovog očaravajućeg grada.

(tportal)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...