Naomi Campbell na Versaceovoj reviji pokazala zašto je i dalje ikona modne piste

 

Naomi-Campbell_hollywood_versace_modna-revija_manekenka_ljepota

Naomi Campbell privukla je pažnju dok je šetala pistom na Versaceovoj reviji u kojoj su predstavili kolekciju za jesen 2023. u Pacific Design Centru u West Hollywoodu.

 

Legendarna manekenka nosila je potpuno crnu kombinaciju, a svojim pojavljivanjem još jednom je pokazala zašto je smatraju ikonom modnih pisti. Campbell je bila odjevena u haljinu zamršene strukture s kristalnim ukrasima.

 

Haljinu su upotpunile izuzetno dugačke kožne rukavice naglašene teksture. Naglašena je bila i šminka na njenim očima koje su bile istaknute podebljanim eyelinerom.

Donatella Versace zamijenila je Milano za Los Angeles kako bi u četvrtak predstavila Versaceovu kolekciju za jesen 2023. u Pacific Design Centru.

Pistom su uz Naomi za italijanski modni brend prošetale i Gigi Hadid te Emily Ratajkowski.

 

Događaju su prisustvovale i brojne svjetske zvijezde, a između ostalih: Miley Cyrus, Cher, Dua Lipa, Paris Hilton, Lil Nas X, Anne Hathaway, Demi Moore i Pamela Anderson.

 

Campbell je jedna od najpopularnijih manekenki u modnoj industriji i radi više od 40 godina. Bila je dio brojnih kampanja za brendove kao što su Versace, Tod's, Boss, Dior i mnogi drugi.

(klix)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...