'JA SAM SRETNA ŽENA': Danijela Martinović progovorila o ljubavi, sreći i vjeri u ljude

 

Danijela Martinović je gostovala u emisiji 'Kod nas doma' gdje je govorila o ljubavi, sreći i vjeri u ljude.

DANIJELA-MARTINOVIĆ_JOSIP-PLAVIĆ_petar-grašo_showbizz_celebrity_journal_muzika_zabava

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Danijela Martinović posljednjih se tjedana našla u centru pozornosti kad se saznalo da je pronašla novu ljubav, policijskog inspektora Josipa Plavića.

 

Danijela rijetko u javnosti govori o detaljima iz privatnog života pa je i novu ljubav u početku držala podalje od radoznalih očiju, no nakon što su u medije procurile njihove fotografije, prestali su se skrivati.

Pjevačica, koja je upravo predstavila novi spot za pjesmu ‘Vjerujem ljudima’, gostovala je u emisiji ‘Kod nas doma’, a tamo je govorila o ljubavi, sreći i vjeri u ljude.

 

Voditeljica Iva Šulentić je spomenula njenu vrckavost po kojoj je dobro poznata na što je Danijela odgovorila:

 

‘Vrckavost je etiketa koja me stalno pratila i čak je u jednom periodu bila gotovo pa tužna jer sam mislila kako ljudi zapravo ne shvaćaju da je to optimizam, da je to pogled na život, da to nije niti neozbiljnost niti površnost nego upravo suprotno.’

 ‘Ja ne nosim ružičaste naočale, upravo suprotno, ja vidim svijet onakav kakav je, ali stvarno vjerujem da ono što nam se događa ima svoje razloge i kada prolazimo teži period uvijek znam da postoji viši cilj’, rekla je.


Na pitanje je li ona sretna žena, Danijela je odgovorila: ‘Apsolutno’.

(story)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO